Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Wintersport naar Noorwegen: 5 aanbiedingen in dit bijzondere wintersportland

© Skiinformatie.nl

Wintersportredacteur

Noorwegen is een uniek wintersportland dat door velen hoog gewaardeerd wordt. En dat is niet verwonderlijk, want het adembenemende landschap, de gastvrije bevolking en de diverse activiteiten maken het een bestemming die je zeker op je bucket list wilt zetten. Daarom heb ik vandaag enkele aanbiedingen voor een wintersportvakantie in Noorwegen voor je op een rijtje gezet.

Wintersport in Noorwegen

Wintersport in Noorwegen trekt een geheel ander publiek dan in de Alpen. Hier hoef je geen après-ski en eindeloze afdalingen te verwachten; in Noorwegen heerst er een serene rust. De bergen in Noorwegen zijn over het algemeen lager, waardoor de afdalingen minder hoogteverschil hebben. Wintersport in Noorwegen bestaat ook niet alleen uit skiën en snowboarden; langlaufen, hondentochten, sneeuwscooters, etc. spelen hier ook een grote rol.

De stilte, gecombineerd met het ongerepte winterlandschap, levert adembenemende beelden op. Een wintersport in Noorwegen verloopt in een rustig tempo. Haast en stress zijn hier niet aan de orde. De gastvrije Noorse bevolking verwelkomt je met open armen en zorgt ervoor dat je een onvergetelijke wintersportvakantie in Noorwegen beleeft.

Aanbiedingen in Noorwegen

TUI biedt meerdere opties qua accommodaties in skigebieden in Noorwegen!

››› Meer opties van TUI in Noorwegen!

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in