Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Wintersport boeken: aanbod 2023/2024 bij verschillende aanbieders

© Skiinformatie.nl

Wintersportredacteur

Het skiseizoen is in de meeste gebieden afgelopen, maar klaar met de winter zijn we zeker nog niet. Het is namelijk alweer tijd om vooruit te kijken en een wintersport in seizoen 2023/2024 te boeken. Verschillende wintersportaanbieders van accommodaties en reizen zijn alweer druk bezig om het aanbod van komende wintersport 2023/2024 online te zetten. Waar je al kunt boeken en hoeveel er beschikbaar is? We houden je wekelijks op de hoogte met een nieuwe update!

Laatste update: 11 augustus 2023

Overzicht aanbod aanbieders 2023/2024

Summit Travel aanbod wintersport 2023/2024

Op dit moment kun je 100% van alle accommodaties voor de wintersport 2023/2024 bij Summit Travel boeken. Alle informatie voor komend seizoen staat online en het enige wat jij dus nog hoeft te doen is boeken! Waar wacht je nog op?

Het wintersportaanbod van Sunweb

Ook bij Sunweb staan er al een aantal accommodaties voor een wintersport in 2023/2024 online. Op dit moment kun je kiezen uit 1557 verschillende plekken om te verblijven tijdens een wintersport. Bij deze aanbieder boek je altijd inclusief skipas! Ook bij Sunweb hebben ze een speciale alert-service. Hiermee word je op de hoogte gehouden van de beschikbaarheid van specifieke accommodaties. Hoe je zo’n alert instelt?

  • Zoek de accommodatie op de website van Sunweb
  • Klik op ‘Prijzen en boeken’
  • Klik rechts boven de prijstabel op ‘Klaar voor volgend seizoen?’
  • Laat je e-mailadres achter en Sunweb stuurt jou een e-mail wanneer de accommodatie weer boekbaar is

Snowtrex aanbod wintersport 23/24

Ook het skiseizoen 2023/2024 bij Snowtrex is alweer begonnen. Elke dag komen er aanbiedingen en nieuwe accommodaties bij op deze wintersport boekingswebsite. De teller staat nu al op maar liefst 1408 accommodaties die je kunt boeken bij Snowtrex.

Ook bij Chalet.nl boek je alweer

Een heel groot deel van de chalets bij Chalet.nl staan alweer online: 85% van alle accommodaties. De keuze is dus al best wel reuze en de grote chalets worden al flink geboekt. Wees er dus snel bij, want het aanbod is nu nog uitgebreid, maar dat zal niet heel lang duren. Ook de chalets die nog niet online beschikbaar zijn om te boeken kun je al bekijken. Je kunt je bij Chalet.nl inschrijven voor een notificatie bij deze accommodaties. Zo word je meteen op de hoogte gehouden als je kunt boeken.

Beschikbare accommodaties bij TUI

Bij TUI is het aanbod nog iets beperkter, maar dat betekent ook dat er nog heel veel online gaat komen. Op dit moment staan er 566 beschikbare accommodaties online. Of je nu wilt verblijven op een vakantiepark, in een hotel, vakantiehuis of chalet, je kunt alvast gaan kijken bij TUI. Ook is er op dit moment een korting van € 50,- per persoon als je boekt. Dat is natuurlijk altijd mooi meegenomen! Daarnaast boek je bij TUI ook altijd inclusief skipas en kun je kiezen uit pakketreizen. Hierbij boek je een wintersport ook nog inclusief vlieg- of treinreis met de TUI Ski Express.

Op wintersport met Villa for You

Ook bij Villa for You kun je alweer uitgebreid kijken voor een wintersport in 2023/2024. Deze aanbieder is de expert op het gebied van vakantiehuizen in de wintersportlanden Oostenrijk en Frankrijk. Het aanbod op dit moment bestaat uit 799 accommodaties in Oostenrijk en 172 vakantiehuizen in Frankrijk. Neem snel een kijkje, het aanbod groeit en groeit namelijk! Je vind vast een goede optie voor jou wintersport in 2023/2024.

Het aanbod wintersport 2023/2024 van ChaletsPlus

Sinds december 2022 kun je al boeken voor een wintersport in 2023/2024 bij ChaletsPlus. 404 chalets zijn op dit moment beschikbaar om te boeken. Vroegboeken heeft alleen maar voordelen. Je boekt namelijk meestal voor de laagste prijs, hebt ruime keuze aan accommodaties en verzekert je wintersport voor het komende jaar. Zo kun je je nu al verheugen op de wintersport volgende winter.

Interhome aanbod in alle wintersportlanden

Naar Oostenrijk met Interhome? Dan kun je nu al kiezen uit 1660 accommodaties in de Oostenrijkse Alpen. Ook staan er al een 902 chalets in Frankrijk online. Wil je naar Italië? Dan heb je keuze uit 242 mogelijkheden om te verblijven in de Italiaanse Alpen. Ook zijn er al 2316 accommodaties voor een wintersport in Zwitserland te boeken. Genoeg keuze in veel wintersportlanden dus!

Aanbod wintersport 2023/2024 Belvilla

Belvilla heeft een groot aanbod vakantiehuizen bij skigebieden in verschillende wintersportlanden, daarvan is een deel al te boeken voor de winter 2023/2024. Van authentieke tot moderne chalets, bij Belvilla vind je waarschijnlijk wel een accommodatie waar je graag wilt verblijven. Op dit moment kun je 1598 vakantiehuizen in Oostenrijk vinden bij Belvilla om te boeken. In Frankrijk zijn dit er 438. Er zijn 96 vakantiehuizen beschikbaar in Italië en 48 in Zwitserland.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in