Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Winter Vol Liefde: kandidaten gezocht voor nieuw seizoen

© Pixabay

Wintersportredacteur

Voor een eventueel nieuw seizoen van Winter Vol Liefde worden er kandidaten gezocht. Ben je een Nederlandse single, woon of werk je in een land met een winters karakter en ben je op zoek naar liefde? Dan ben je misschien geschikt voor dit programma! Meld jij je aan? 😉

Winter Vol Liefde

Het programma Winter Vol Liefde is de winterse variant van het bekende B&B Vol Liefde op RTL 4. Net zoals in B&B Vol Liefde worden verschillende Nederlanders in het buitenland gevolgd die op zoek zijn naar de liefde. In de winterse versie van het liefdesprogramma gaat het om singles die naar het buitenland zijn vertrokken om aan de slag te gaan als bijvoorbeeld skileraar, makelaar, hoteleigenaar, manager van een café, restauranthouder of huskyslee-rijder. Het eerste seizoen was een groot succes en daarom zijn de makers nu weer op zoek naar vrijgezellen!

Wil jij in het programma verschijnen?

Voor het programma Winter Vol Liefde worden er nog kandidaten gezocht die mee willen doen. Dus ben je zelf single en woon en werk je in een sneeuwgebied? Dan kun je je opgeven. Ook als geïnteresseerde single die graag naar het buitenland wil kun je je aanmelden voor het nieuwe programma. Ga jij op zoek naar de liefde in het prachtige sneeuwlandschap? Aanmelden kan via deze website.

Seizoen 2 is al in de maak

Sinds een paar maanden is bekend dat er sowieso een tweede seizoen van Winter Vol Liefde komt. Vanaf waarschijnlijk december 2024 kunnen we de nieuwe afleveringen op televisie verwachten. De hoofdrolspelers in dit seizoen:

  • Jan (58 jaar) uit Zweden is op zoek naar een stoere vent waarmee hij samen vakantiewoningen kan verhuren. Hij is 1,5 jaar geleden verhuisd naar het rustige en natuurrijke afgelegen dorpje Kvillsfors en verhuurt in zijn tuin een stuga (vakantiewoning) met 1 slaapkamer en een slaapbank en een huisje met een 2-persoonsbed voor toeristen.
  • Judith (37 jaar) is boerin in de Franse Pyreneeën en zoekt een partner die ook dol is op de natuur. Ze is sinds begin dit jaar boerin en heeft ze een kleine kudde koeien, twee ezels, twee katten, twee honden en een aantal kippen. Ook verhuurt ze een vakantiewoning aan toeristen, organiseert ze wandeltochten in de bergen en kookt ze voor haar gasten uit haar eigen moestuin. 
  • Maarten (76 jaar) is na zijn carrière als bondscoach van het nationale basketbalteam in Estland gebleven en wil nu een zorgzame, sportieve vrouw ontmoeten. Maarten is nu dertien jaar vrijgezel en heeft twee zonen van 27 en 19 jaar. Deze zorgzame en sportieve man zou graag een actieve dame met een warm hart willen ontmoeten, aan wie hij Estland kan laten zien en met wie hij weer zijn eigen taal kan spreken.
  • Mike (33 jaar) in Tirol runt een skischool in Seefeld en er ontbreekt een levenslustige, sportieve vrouw. Mike leidt een actief leven tussen de bergen, maar wat daar nog aan ontbreekt is een reislustige Nederlandse dame om dit leven mee te delen en die hopelijk een toekomst met hem wil opbouwen in de Alpen. 
  • Jorik (27 jaar) woont in Oostenrijk als ski- en snowboardleraar en zoekt een jonge vrouw die van wintersport houdt. In de zomer werkt als hij timmerman; de handige Jorik heeft zelfs zijn eigen huis gebouwd. Na een dag werken is hij te vinden in de après-ski bar met zijn vrienden waar hij veel om geeft.
  • Adrienne (50 jaar) is moeder en eigenaresse van een hotel met 83 kamers in Zwitserland. Nadat haar man vijf jaar geleden is overleden, wil ze nu een nieuwe Nederlandse liefde de kans geven. Adrienne leest graag een boek en maakt zo nu en dan een winterse langlauftocht in de buurt om te genieten van de prachtige natuur.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in