Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Winter Vol Liefde: kandidaten gezocht voor nieuw tv-programma

© Pixabay

Wintersportredacteur

Dit najaar komt er een nieuw programma op de Nederlandse televisie: Winter Vol Liefde. Zoals je het misschien al een beetje aan de naam herkent is dit programma gebaseerd op het succesvolle B&B Vol Liefde. Zeker een kijktip dus! Of meld jij je aan? 😉

Winter Vol Liefde

Het nieuwe programma Winter Vol Liefde is vanaf dit najaar te zien op RTL 4. Net zoals in B&B Vol Liefde worden verschillende Nederlanders in het buitenland gevolgd die op zoek zijn naar de liefde. In de winterse versie van het liefdesprogramma gaat het om singles die naar het buitenland zijn vertrokken om aan de slag te gaan als bijvoorbeeld skileraar, restauranthouder of huskyslee-rijder.

De eerste deelnemers die woonachtig zijn in wintergebieden en smachten naar liefde hebben zich al aangemeld! Dit zijn de deelnemers tot nu toe:

  • Guido in het Zweedse Lapland (43 jaar)
  • Marco in Noorwegen (55 jaar)
  • Edith in Tirol (51 jaar)
  • Saul in Zwitserland (29 jaar)
  • Benjamin in Zwitserland (25 jaar)

Wil jij in het programma verschijnen?

Voor het programma Winter Vol Liefde worden er nog kandidaten gezocht die mee willen doen. Dus ben je zelf single en woon en werk je in een sneeuwgebied? Dan kun je je opgeven. Ook als geïnteresseerde single die graag naar het buitenland wil kun je je aanmelden voor het nieuwe programma. Ga jij op zoek naar de liefde in het prachtige sneeuwlandschap? Aanmelden kan via de website van RTL.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in