Nieuwsalert per mail ontvangen

Dutchweek

WINACTIE: 4-persoons reis naar Dutchweek Gerlos met Sonnema

Wintersportredacteur

Van 27 t/m 31 maart 2019 vindt de derde editie van Dutchweek Gerlos plaats. Feestelijke dagen waarbij je kunt genieten van heerlijke pistes, leuke feestjes op de berg, après-ski en gave artiesten. Kortom: een hele goede manier om het skiseizoen van de Zillertal Arena mee af te sluiten! En daar doet Sonnema Berenburg met een leuke winactie nog een schepje bovenop. Je maakt namelijk kans op 3 wintersportreizen voor 4 personen naar Dutchweek Gerlos!

Win de trip met Sonnema

Om kans te maken op de wintersportreis naar Dutchweek Gerlos, koop je tussen 1 januari en 1 maart 2019 een fles Sonnema Berenburg van 1 liter met halshanger. Op deze halshanger staat een unieke code. Vul deze, samen met jouw motivatie om naar Dutchweek Gerlos te gaan, in op de actiepagina van www.sonnema.nl. De jury zal de drie beste motivaties belonen met de trip naar Gerlos.

Waaruit bestaat de prijs?

De drie winnaars winnen een wintersportreis voor vier personen naar Dutchweek Gerlos 2019. Bij deze reis zit inbegrepen:

  • Vervoer vanuit Nederland
  • 3 hotelovernachtingen inclusief ontbijt
  • Een skipas voor 4 dagen
  • Toegang tot alle Dutchweek feestjes
  • Materiaalhuur indien nodig.

MEEDOEN

Dutchweek Gerlos

De derde editie van Dutchweek Gerlos zal plaatsvinden van 27 t/m 31 maart 2019. Tijdens deze dagen kleurt het populaire wintersportdorp Gerlos oranje en is het elke dag één groot feest. Begin de dag op de pistes van de Zillertal Arena geniet rond het middaguur van een heerlijke lunch in één van de vele berghutten. Ski daarna naar de Snowparty bij het Arena Center of neem een kijkje bij Dames Draaien Door in de Rössl Alm. Na afloop ski je naar beneden voor après-ski in de Cin-Cin en clubnight in de Country Club.

Aftermovie Dutchweek Gerlos 2018 & Sonnema

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in