Nieuwsalert per mail ontvangen

WINACTIE: 4-persoons reis naar Dutchweek Gerlos met Sonnema

Photography: Stephan Versluis & Christ Clijsen

Wintersportredacteur

Dutchweek Gerlos gaat dit seizoen voor de tweede keer plaatsvinden. Een feestweek waarin je kunt genieten van de top afdalingen van het gebied en de leuke feesten. Dit klinkt als de beste manier om het wintersportseizoen mee af te sluiten, en dat is het ook! Sonnema weet hier nog een schepje bovenop te gooien. Sonnema geeft namelijk 3 keer een 4-persoons trip weg naar Dutchweek Gerlos!

Win de trip met Sonnema

Wat moet je doen om deze reis naar Gerlos te winnen? Super makkelijk. Je koopt een liter fles Sonnema Berenburg in de periode van 1 januari 2018 tot 1 maart 2018 en maak kans op een reis naar Dutchweek Gerlos voor jou en 3 vrienden. Om de flessen zitten halshangers met unieke actiecodes. Ga naar www.sonnema.nl en voer hier je actiecode in.

Dutchweek Gerlos

Voor de tweede keer zal Dutchweek plaatsvinden in Gerlos. Geniet van onder andere Nederlandse DJ’s, artiesten en feestjes op de piste. Deze week in Gerlos is de perfecte manier om je vakantie en het wintersportseizoen af te sluiten. Het evenement begint op woensdag 4 april en gaat door tot en met zondag 8 april.

Video

Ben je nog niet overtuigd om mee te doen met deze winactie? Kijk dan de video, want die zal waarschijnlijk je gedachten veranderen. En mocht jij niet de gelukkige zijn die de reis naar een van de leukste feestweken wint, dan heb je in ieder geval kunnen genieten van een liter heerlijke Sonnema Berenburg.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in