Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

© Sonnema

WINACTIE: 2-persoons reis naar Dutchweek Gerlos met Sonnema

Wintersportredacteur

Van 28 maart t/m 4 april vindt de vierde editie van Dutchweek Gerlos plaats. Heerlijke dagen waarbij je kunt genieten van fijne pistes en leuke feestjes. Kortom: een hele goede manier om het skiseizoen van de Zillertal Arena mee af te sluiten! En daar doet Sonnema Berenburg met een leuke winactie nog een schepje bovenop. Je maakt namelijk kans op 4 trips voor 2 personen naar Dutchweek Gerlos!

Win de trip met Sonnema

Om kans te maken op de wintersportreis naar Dutchweek Gerlos, koop je tot 1 maart 2020 een fles Sonnema Berenburg van 1 liter met halshanger. Dat kan online of in de winkel. Op deze halshanger staat een unieke code. Vul deze, samen met jouw motivatie om naar Dutchweek Gerlos te gaan, in op de actiepagina van www.sonnema.nl. De jury zal de vier beste motivaties belonen met de trip naar Gerlos. De winnaars worden uiterlijk 6 maart 2020 bekendgemaakt,

Waaruit bestaat de prijs?

De vier winnaars winnen een wintersportreis voor twee personen naar Dutchweek Gerlos 2020. Bij deze reis zit inbegrepen:

  • Vervoer vanuit Nederland
  • Hotelovernachtingen op basis van logies en ontbijt.
  • Een 6-daagse skipas voor de Zillertal Arena.
  • Eenmalige gezamenlijke lunch.
  • Toegang tot alle Dutchweek feestjes
  • Geweldige aftermovie waarin de prijswinnaars centraal staan.
  • Indien nodig: Materiaal huur.

* Vertrek vanuit Nederland is op zondag 29 maart 2020, aankomst 30 maart in Gerlos. Vertrek vanuit Gerlos op zaterdagavond 4 april, aankomst in Nederland op 5 april.

Dutchweek Gerlos

De vierde editie van Dutchweek Gerlos zal plaatsvinden van 28 maart t/m 4 april 2019. Dat betekent dat je dit jaar maar liefst één week lang kunt feesten en genieten van de pistes van de Zillertal Arena. In het skigebied en in het dorp kun je op meerdere locaties feesten. Zo wordt de nieuwe Umbrella Bar omgetoverd tot feestlocatie, evenals het Arena Center, de Cin Cin en de Country Club. Bekende dj’s zorgen voor de beste hits en Sonnema voor overheerlijke drankjes.

Aftermovie Dutchweek Gerlos 2019 & Sonnema

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in