Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Webcams in Winterberg en Willingen sneeuwen vol

Wintersportredacteur

Het is koud in het Sauerland en het sneeuwt! Zoals je al kon lezen in de laatste weerberichten komt er een flink laagje bij op de pistes in Winterberg en Willingen. Vandaag staat er maar liefst 13 centimeter verse sneeuw op de planning voor de populaire Duitse skigebieden. Hoe het er nu uitziet? De webcams uit Winterberg en Willingen laten dikke vlokken sneeuw zien.

13 cm sneeuw voor het Sauerland

De actuele status in Winterberg en Willingen? De temperatuur ligt rond de -2 graden, bijna alle liften zijn in bedrijf en de webcams sneeuwen langzaam vol! De sneeuwhoogte op de piste is op dit moment rond de 60 centimeter en daar komt dus nog een vers laagje bovenop. Je kunt in beide skigebieden volop skiën, zelfs in de avond. In Willingen zijn de pistes op woensdag en vrijdag extra geopend tussen 18.30 uur en 21.45 uur. In Winterberg is dat elke dinsdag en vrijdag tussen 18.30 uur en 22.00 uur.

Het blijft nog even sneeuwrijk

Ook de komende dagen laat het weerbericht neerslag in de vorm van sneeuw zien. Morgen kan er ook nog eens tot 10 centimeter vallen, daarna dalen de hoeveelheden weer richting enkele centimeters. Donderdag stijgt de sneeuwgrens even en kan het ook regenen. In totaal kan er rond de 25 centimeter sneeuw vallen tot het weekend. Ga je die kant op voor een weekendje skiën, dan kun je dus profiteren van heerlijke verse sneeuw op de piste!

Webcams uit Winterberg en Willingen

Natuurlijk konden we ons met deze voorspellingen niet inhouden om een paar webcams te bekijken. We delen ze ook graag met jou! Dit laten de webcams op dit moment zien:

Meer accommodatietips

Het winterseizoen is nog niet afgelopen! Een weekendje Winterberg of Willingen kan nog prima, zeker met deze verse sneeuw. Zo ervaar je een heerlijke wintersport, dichtbij huis! Zoek je nog naar een optie voor een paar dagen weg? Kijk eens bij deze aanbieders:

Booking.com

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in