Nieuwsalert per mail ontvangen

Wat zullen we vanavond eens kijken?

Uit onderzoek van GezondNu en de Nationale Gezondheidsbeurs is gebleken dat bankhangen tot de favoriete bezigheden van Nederlanders behoort. Maar liefst 65 procent van ons allen brengt minimaal drie avonden per week op de bank door. Het is dus goed mogelijk dat jij vanavond ook op de bank zit, ligt, of hangt. En hoewel ik liever aan het sporten ben, zit ik ook wel eens op de bank. Als ervaren bankhanger én wintersportfanaat heb ik voor jullie drie toffe ski- en snowboardfilms geselecteerd. Dat is weer eens wat anders dan The Voice Of Holland.

1. De grappige: G.N.A.R. – gratis
Met stip de grappigste skifilm die ik ooit gezien heb. De film is gebaseerd op een game beschreven in het boek ‘Squallywood: A Guide to Squaw Valley’s Most Exposed Lines by Dr. Robb Gaffney’. De deelnemers aan de game krijgen punten voor de lijn die ze skiën. Hoe moeilijker de lijn, hoe meer punten er te verdienen zijn. De fun zit in de extra punten die te halen zijn door bijvoorbeeld tijdens de run je moeder te bellen.
Live te streamen via: http://unofficialnetworks.com/gnar/
Trailer op: http://vimeo.com/17787406

2. De geweldige: The Art of Flight – €7,99
De snowboardfilm waar iedereen vorig seizoen op heeft gewacht. Tricks, sneeuwscooters, helikopters, lawines, ongelukken en meer wat je verwacht in een skifilm. Wat is er dan anders aan deze film? Hij is MOOI, met hoofdletters. Het camerawerk is fantastisch en bij de natuurshots mis je alleen nog het commentaar van David Attenborough.
Te downloaden via iTunes: http://itunes.apple.com/nl/movie/the-art-of-flight/id456513023
Trailer op: http://www.youtube.com/watch?v=kh29_SERH0Y

3. De nieuwe: Superheroes of Stoke – even wachten nog
Matchstick Productions is een van de bekendste productiemaatschappijen van skifilms en bestaat sinds 1992. Dit jaar vieren zij hun twintigste verjaardag met deze film die half oktober uitkomt. In de film wordt teruggeblikt op de afgelopen twintig jaar. Iconen van de sport komen langs, belangrijke momenten worden geëerd en natuurlijk is er ook heel veel nieuwe actie te verwachten. Het is nog even wachten dus, maar naar verwachting is het de beste film van aankomend jaar.
Informatie op: http://www.skimovie.com/shop/index.php/dvds/superheroes-of-stoke-dvd.html
Trailer op: http://vimeo.com/46629807

Voor meer informatie over bankhangen en ander ongezond gedrag, kijk op http://www.gezondnu.nl/artikel/2384/snacken-en-bankhangen-favoriete-bezigheden-nederlanders

Ken jij skigebied Engelberg al in Zwitserland?

Wij bezochten het skigebied!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in