Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Waarom je wintersport nu boeken en goed idee is: 4 redenen

© Skiinformatie.nl

Wintersportredacteur

Het is herfst en dat betekent dat het hoog tijd is om je wintersportvakantie voor skiseizoen 2023/2024 te plannen en boeken. Hoe eerder je dit doet, hoe beter. Het nu boeken van je wintersport heeft verschillende voordelen en we hebben ze voor je op een rijtje gezet in dit artikel.

Voordeel 1: groot aanbod qua acco’s in skigebieden

Als je kiest voor een wintersportvakantie in een populair skigebied in bijvoorbeeld Oostenrijk, is het belangrijk om op tijd te boeken om verzekerd te zijn van een mooie accommodatie. Hoe eerder je boekt, hoe meer keuzemogelijkheden je hebt. Dit geldt met name voor populaire vakantieperiodes zoals de kerstvakantie, voorjaarsvakantie of paasvakantie.

Kijk bij Summit Travel in het grote aanbod
Zoek je vakantiewoning bij Chalet.nl
Kijk en vergelijk bij Villa for You
Bekijk deals bij Snowtrex
Het hele aanbod van Interhome
Kijk bij de grote aanbieder Sunweb voor een wintersport
Ook TUI biedt aantrekkelijke mogelijkheden

Voordeel 2: kortingen!

Op dit moment bieden reisorganisaties aantrekkelijke deals aan. Veel accommodaties zijn beschikbaar met hoge kortingen. Het is ideaal om te besparen op de kosten, zodat je het geld dat je bespaart kunt besteden in de après-ski!

Tot en met 16 oktober is er extra korting bij TUI!

Ook bij Sunweb is er vroegboekkorting!

Voordeel 3: ruim aanbod voor grote groepen

Ga je met een grote groep op wintersport? Dan is het belangrijk om voldoende keuze te hebben wat betreft accommodaties. Op dit moment is er nog voldoende aanbod, maar hoe langer je wacht, des te beperkter de beschikbaarheid wordt. Boek bijvoorbeeld bij:

Voordeel 4: heel lang voorpret

Door nu te boeken, kun je extra lang genieten van de voorpret. Maak een groepschat aan, plan alvast een après-ski feestje, bespreek welke personages er allemaal mee gaan op wintersport en ontwerp de teamkleding. Laat het wintersportenthousiasme groeien en maak er straks een fantastische vakantie van!

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in