Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Vroegboeken wintersport in 2023/2024: hier kan het alweer

© Skiinformatie.nl

Wintersportredacteur

Ben je alweer aan het speuren om te vroegboeken voor een wintersport in 2023/2024? Wintersporters opgelet, want veel websites hebben nu alweer aanbiedingen en interessante acties. Wil je precies weten waar je nu al kunt boeken en een goede deal kunt scoren? Kijk maar mee, we hebben wat voor je op een rijtje gezet!

24% van aanbod bij Summit Travel online

Bij Summit Travel is er niet alleen alweer een ruim aanbod aan accommodaties te boeken voor de wintersport 2023/2024, je kunt op dit moment ook profiteren van kortingen! Op dit moment heb je keuze uit 24% van de accommodaties uit het aanbod voor de winter 2023/2024. De prijzen starten vanaf € 230,- per persoon voor een wintersport. Vind je de ‘nieuwe’ prijzen nog niet op de website? Dan kun je je e-mailadres achterlaten en word je als eerste op de hoogte gesteld als je kunt boeken.

€ 30,- p.p. korting bij Snowtrex voor vroegboeken wintersport 2023/2024

Ook bij Snowtrex kun je al volop boeken voor een wintersport in 2023/2024. Nu krijg je € 30,- vroegboekkorting tot en met 30 april. Neem dus snel even een kijkje op de website, voordat alle leuke accommodaties alweer verdwenen zijn.

Vroegboeken wintersport 2023/2024: Sunweb

Het eerste aanbod voor skiseizoen 2023/2024 staat inmiddels online bij Sunweb. Het aanbod wordt de komende weken nog verder uitgebreid. Je boekt bij Sunweb altijd inclusief skipas en als je nu je accommodatie alvast vastlegt, kun je profiteren van leuke kortingen. Je hoeft dus tijdens je wintersport geen kosten meer te rekenen voor je skipas, deze heb je namelijk al geboekt!

Boek voor grote groepen bij Chalet.nl

Met de hele familie of vriendengroep op wintersport is natuurlijk het leukst als je met z’n allen in dezelfde accommodatie kunt verblijven. Overdag kan iedereen zich uitleven op de pistes en ’s avonds kun je gezellig met de hele groep eten en spelletjes doen. Chalet.nl heeft nu verschillende aantrekkelijke aanbiedingen voor chalets en appartementen in de Alpen. Zit er iets voor je tussen?

beenhere

Drukke wintersportweken skiseizoen 2023/2024

Wil jij de drukte zo veel mogelijk vermijden op wintersport? Houd dan rekening met de drukke wintersportweken van skiseizoen 2023/2024. Uiteraard vallen de Nederlandse schoolvakanties daaronder, maar je moet ook rekening houden met de schoolvakanties van andere landen. Een overzicht van alle drukke vakantieweken tijdens skiseizoen 2023/2024 vind je hier.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in