Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

© Skiinformatie.nl

Vroegboeken: de beste deals van Summit Travel op een rijtje

Wintersportredacteur

Het is september. Nog een paar maanden en dan kan het skiseizoen officieel beginnen. Ondanks de huidige situatie kunnen we niet wachten om die kant op te gaan. Veel mensen twijfelen om nu al te boeken. Helemaal niet nodig, Summit Travel heeft gunstige annuleringsvoorwaarden! Benieuwd naar de mogelijkheden? In dit artikel vind je een aantal hele fijne aanbiedingen.

Vroegboeken

De eerste gletsjerskigebieden openen in september, maar de meeste skigebieden openen pas later in het jaar. Misschien ben je er nog helemaal niet mee bezig, maar toch loont het om je vakantie nu alvast te boeken. Vroegboeken betekent profiteren van extra hoge kortingen. Niet alleen in onbekende wintersportbestemmingen, maar ook in de populaire skigebieden. De kortingen per persoon kunnen flink oplopen, zodat je profiteert van een goedkope wintersport.

Aanbiedingen wintersport 2020/2021

Wil jij tijdens skiseizoen 2020/2021 op wintersport en heb je nog niet geboekt? We hebben een aantal hele fijne deals van Summit Travel voor je op een rijtje gezet. Een aantal accommodaties boek je nu met extra hoge kortingen! Klik op de afbeelding voor meer informatie, prijzen en boeken.

Serfaus
Kirchberg
Flachau
St. Anton
Serfaus
Gerlos
Hinterglemm
Mayrhofen
Solden

Boeken met gunstige annuleringsvoorwaarden

Het zijn rare tijden. Door de huidige coronacrisis zijn er veel onzekerheden. Om toch duidelijkheid te bieden, heeft Summit Travel als één van de eerste reisorganisaties de annuleringsvoorwaarden aangepast. De reisorganisatie heeft er dan ook alle vertrouwen in dat je aankomende winter gewoon op de latten kunt staan.

  • Bij een negatief reisadvies (code oranje / rood) en sluiting van een skigebied kun je kosteloos annuleren tot 1 dag voor vertrek.
  • Veel accommodaties kun je tot wel 6 weken voor vertrek gratis annuleren, zonder opgaaf van redenen. Je krijgt de (aan)betaling volledig teruggestort. Bij de accommodaties kun je de voorwaarden duidelijk terugvinden. Let wel op, dit geldt niet als je ook een vlucht bij Summit Travel hebt geboekt.
  • De meeste groepsreizen kun je tot wel 3 maanden voor vertrek gratis annuleren (vaak nog korter). Ook hier geldt zonder opgaaf van redenen en geld terug.
  • Financiële zekerheid: Summit Travel is aangesloten bij Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Je krijgt gegarandeerd je geld terug.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in