Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Vroegboeken: aanbiedingen voor een wintersport in januari

Wintersportredacteur

De meeste scholen hebben de zomervakantie inmiddels ingeluid en dus is de kans groot dat je nu totaal niet denkt aan de winter van 2023/2024. Toch is het verstandig om, terwijl je op je ligstoel in de zon ligt, daar wel vast over na te denken. Vroegboeken is de moeite waard en kan aanzienlijk in prijs schelen. Bovendien vergroot je de kans op beschikbaarheid als je er op tijd bij bent. Daarom hebben we vandaag een aantal aantrekkelijke deals voor je op een rijtje gezet: geweldige aanbiedingen voor een wintersport in januari.

Wintersport in januari

Als je niet gebonden bent aan de schoolvakanties, is het een aanrader om te kiezen voor een wintersportweek buiten het reguliere skiseizoen. Januari is hiervoor een perfecte maand. Er ligt voldoende sneeuw en het is meestal rustig op de pistes (behalve in de eerste week die onderdeel is van de kerstvakantie). Bovendien zul je minder last hebben van files en hoef je bijna nooit te wachten op een tafeltje voor de lunch.

Aanbiedingen voor wintersport in januari

Wil je graag in januari op wintersport en heb je nog niet geboekt? Hieronder vind je aantrekkelijke aanbiedingen van verschillende aanbieders. Kijk je mee? Klik op de afbeeldingen voor meer informatie, prijzen en boeken.

Aanbod van Summit Travel

Deals van Chalet.nl

Aanbiedingen in januari van Snowtrex

Op wintersport in januari met Villa for You

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in