Nieuwsalert per mail ontvangen

Voorjaarskortingen in Alpengebieden

Dat de hotels en appartement gevuld zijn in de kerstvakantie en voorjaarsvakantie is vanzelfsprekend. De strijdt van de gebieden om klanten buiten het hoofdseizoen te trekken is dan ook duidelijk merkbaar. Zo introduceert de Kitzbuheler Alpen gunstig geprijsde arrangementen in de lenteweken (voorjaar). Een andere manier om klanten te binden is het gratis aanbieden van skipassen voor kinderen onder een bepaalde leeftijdsgrens. 

Bij de ‘meeste’ mensen is het wintersportgevoel voorbij nadat de Krokusvakantie geweest is. In vele gevallen logisch, omdat dan de jongere generatie vrij is van school en dit een gunstig moment is om de Alpen op te zoeken. Maar voor mensen die niet afhankelijk zijn van de schoolvakanties is het zeker de moeite waard om te kijken welk skigebied met mooie aanbiedingen komt.

Door sneeuwkanonnen zijn de sneeuwcondities nog steeds goed genoeg om een heerlijk weekje te vertoeven in de bergen. Daarnaast wordt de kans op zon ook groter.

Ga je buiten het seizoen om op wintersportvakantie, zorg er voor dat je alle aanbiedingen op het internet in de gaten houdt!

 

 

Ken jij skigebied Engelberg al in Zwitserland?

Wij bezochten het skigebied!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in