Nieuwsalert per mail ontvangen

Voordelige gezinsvakantie in Tignes! – Advertentie

Nog even lekker naar de sneeuw met de kinderen? Ga in de meivakantie met Snowtime Travel mee naar de Snow Fam Week in Tignes. Een week die in het teken staat van wintersport, familie en gezelligheid en waar het plezier van de kinderen voorop staat! 

Snow Fam Week
De Snow Fam Week wordt in de meivakantie georganiseerd en is helemaal gericht op het gezin. Tijdens deze wintersportvakantie wordt er rekening gehouden met jong en oud. Voor kinderen zijn er in deze week gegarandeerd Nederlandse ski- en snowboardlessen. Voor volwassenen, die hun skitechniek willen verbeteren worden er tevens Nederlandstalige lessen aangeboden. Het dorp heeft een gezellig sneeuwplein, waar activiteiten voor de kinderen worden georganiseerd. Zo is er een gratis springkussen, kunnen kinderen geschminkt worden en ook de volwassenen worden niet vergeten, er is gezellige live muziek in een DJ! Deze week is een goed alternatief voor de relatief drukke en prijzige kerst- en krokusweken.

Skigebied
Het skigebied van Tignes vormt samen met het skigebied van Val d’Isère  het wereldberoemde Espace Killy. Het fantastische skigebied, met bijna 100 liften, 300 km geprepareerde pistes en de aanwezigheid van 2 gletsjers, heeft een hoogteligging van 1500 – 3500 meter en en geldt als heel sneeuwzeker. Tijdens de Snow Fam Week zijn zoveel mogelijk pistes en liften van het Espace Killy Skigebied geopend en kunt u rekenen op zo’n 230 km aan pistes. Het skigebied is gevarieerd, van mooie glooiende vlakke pistes voor beginners tot pittige off- piste afdalingen en veel zwarte pistes.  Nog een voordeel, in mei geniet u van extra lange dagen en zeer aangename temperaturen op de pistes.

Tignes
De Snow Fam Week wordt georganiseerd in Tignes, dat bestaat uit verschillende dorpjes op 2100 meter hoogte. Op iets meer dan 1000 km rijden vanuit Nederland liggen Tignes Le Lac, Val Claret, Les Brévières en Val d’Isère. Tignes is een modern dorp dat toch de traditionele wintersport sfeer heeft weten te behouden. Het ligt boven de boomgrens maar door het vele gebruik van hout en de bouw in chalet stijl heeft het toch zijn eigen charme. Tignes geeft een goed aanbod aan restaurants en bars. Snowtime Travel organiseert samen met haar partner Snow Extreme bij het sneeuwplein elke dag van 16.30 tot 20.00 gezellige en vooral kindvriendelijke après-ski. Met uw skipas krijgt u tevens gratis toegang tot het overdekte Aquacentrum ‘Le Lagon’ in Tignes Le Lac met zwembaden en glijbanen.

Verblijf
De accommodaties van Snowtime Travel liggen bij of aan de pistes en vlak bij het centrum van Tignes Val Claret of Tignes Le Lac. ‘s Ochtends geen gesjouw met skimateriaal en drukke skibussen maar u stapt zo de ski’s op. Een groot voordeel van laat op het seizoen op wintersport gaan is dat de accommodaties gunstig geprijsd zijn. U boekt al een wintersportvakantie bij Snowtime Travel naar Tignes vanaf €265, – p.p. inclusief skipas voor het skigebied Super Tignes.  Bij alle arrangementen van Snowtime is standaard de skipas Tignes 6 dagen inbegrepen. Als slagroom op het toetje kunt u deze skipas dit jaar makkelijk uitbreiden naar de skipas Espace Killy.

Kijk nu op Snowtime.nl voor alle accommodaties in Tignes.

Ken jij skigebied Engelberg al in Zwitserland?

Wij bezochten het skigebied!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in