Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

© Saalbach.com, Erik Schütz Goodby

Voor in je agenda: evenementen in het Skicircus

Wintersportredacteur

Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn, wie kent het niet? Dit grote skigebied is sinds dit seizoen nog groter, dankzij de net gerealiseerde verbinding met Zell am See-Kaprun. Uiteraard beschikt het Skicircus over een goed gevulde evenementenkalender. Van de Rave on Snow-feesten tijdens de seizoensstart tot de jaarlijkse Freeride World Tour op de Wildseeloder. Er is altijd wel iets te beleven tijdens je vakantie in het Skicircus. Hieronder vind je een overzicht!

Rave on Snow in Saalbach Hinterglemm

Drie dagen en drie nachten feesten op de hits van ’s werelds beste dj’s. Dat is Rave on Snow in Saalbach Hinterglemm. Dit jaar zullen ruim 80 dj’s van over de hele wereld de livemuziek en acts verzorgen. Vergeet niet naar de Gipfel Party op de Schattberg te gaan, een letterlijk hoogtepunt van dit festival op 2000 meter hoogte.

Wanneer: 12 – 15 december 2019

Vorsilvester-Party in Fieberbrunn

Hoe kun je het nieuwe jaar nou beter beginnen dan met een knallend feest in de bergen. In Fieberbrunn wordt dit jaar zelfs een pre-party georganiseerd. De Vorsilvester-party vind plaats op 30 december en begint bij het dalstation in Fieberbrunn. Maak je klaar voor een avond met een fakkel skitocht, demo’s van de skischool, een vuurwerkshow en een spetterend slotconcent van de QUEEN tribute-band. Toegang is gratis!

Wanneer: 30 december 2019

© Fieberbrunn, Mike Jöbstl

3 Days Jazz in Saalfelden Leogang

Jazz-liefhebbers opgelet! Het populaire jazzconcert is sinds een paar jaar ook ’s winters te bezoeken. Sinds 2016 wordt het populaire festival 3 Days Jazz in Saalfelden Leogang georganiseerd. 3 dagen lang kun je genieten van nieuwe en bekende jazzartiesten. Op verschillende locaties vinden concerten plaats: het Kunsthaus Nexus in Saalfelden, de Stöcklalm in Leogang en het Bergbau- en Gotikmuseum in Leogang. Prijzen zijn afhankelijk van van het concert.

Wanneer: 17 – 19 januari 2020

Freeride World Tour in Fieberbrunn

Dit jaar keert de Freeride World Tour voor de twaalfde keer terug naar Fieberbrunn. Tijdens dit legendarische evenement nemen de beste freeriders van de wereld het tegen elkaar op. Ook dit jaar zal de Wildseeloder met diepe poedersneeuw het toneel van deze populaire wedstrijd zijn. De wedstrijd staat nu gepland voor zaterdag 7 maart, maar dat is afhankelijk van het weer. Daarom hebben ze een paar dagen extra gereserveerd, voor het geval het weer niet meewerkt.

Wanneer: 7 – 13 maart 2020

White Pearl Mountain Days

Eind maart staat in het teken van de White Pearl Mountain Days. Lekker weer, goede muziek, heerlijk eten, verschillende activiteiten en uitstekende pistecondities, daar staat dit evenement bekend om. Wat wil je nog meer in de lente?

Wanneer: 20 maart – 5 april, 2020

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in