Nieuwsalert per mail ontvangen

Voetganger wordt levend begraven door sneeuwschuiver

Wij Nederlanders kennen het allemaal wel. Je wandelt in de regen over de stoep en plotseling rijdt een auto vlak langs je door een plas. Alles is nat en vies. Nu lijkt het misschien niet zo voor de hand liggend, maar het kan ook gebeuren met sneeuw. Een voetganger in Brooklynn New York werd levend begraven onder sneeuw toen er een sneeuwschuiver langs reed.

Wandelen in de sneeuw

Vaak als het sneeuwt is wandelen de beste optie. Geen gevaar dat je ongelukken maakt met de auto of van de fiets valt. Het ergste wat er kan gebeuren is dat je uitglijdt. Toch? De beste man in onderstaande video had achteraf misschien toch beter kunnen kiezen voor een ander alternatief. Hij werd namelijk levend begraven onder de sneeuw.

 

Levend begraven onder sneeuw

De meneer in de video moet flink geschrokken zijn toen hij de sneeuwmassa op zich af zag komen. Gelukkig kon hij snel op staan er verder lopen. Wat zal hij blij zijn dat hij onder een warme douche kon staan en droge kleren kon aantrekken. De video is alweer een paar jaartjes oud, maar hij blijft prachtig om te zien!

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in