Nieuwsalert per mail ontvangen

VIDEO: Zo ga je de piste af met vermoeide benen

Wintersportredacteur

Heb je ook altijd zoveel last van vermoeide benen tijdens de wintersport? Niet getreurd. Daar is blijkbaar een hele simpele oplossing voor waar nog niemand ooit aan had gedacht. Skiër Fabian Bösch laat ziet wat je moet doen om relaxt te genieten van je afdaling. 

Wintersport is geen vakantie om te ontspannen. Het heet niet voor niets winterSPORT. Na een paar afdalingen ga je de beentjes echt wel voelen. Ook als je fit bent kun je niet ontkennen dat skiën iets met je benen doet. Daarom is af en toe een terrasje pakken helemaal geen slecht idee. Zeker aan het eind van de dag kunnen je benen ontzettend zwaar aanvoelen. Die laatste afdaling is daarom nooit de leukste. Gelukkig is daar een oplossing voor.

 

Zittend naar beneden

En die oplossing is niet met de gondel naar beneden als het aan Fabian Bösch ligt. Nee, je kunt gewoon zitten naar beneden. En dan niet op je kont van de piste af, maar zittend op een stoel. Hoe relaxt zou dat zijn? Vast niet zo relaxt als het er bij de profskiër uit Zwitserland uitziet…. Respect!


PS. We raden ten zeerste af dit na te doen. Maar dat lijkt me logisch natuurlijk…

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in