Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

© Skiinformatie.nl

VIDEO: Strijken en skiën? Kan gewoon!

Wintersportredacteur

Wat te doen als je een ontzettend druk leven hebt en je het liefst 24/7 op de latten staat? Simpel, dan kijk je gewoon of je bepaalde zaken met elkaar kunt combineren. Voor veel dingen hoef je echt niet per se thuis te blijven. Zelfs een wasje strijken kun je prima doen tijdens het skiën!

Strijken en skiën

Bijna iedereen kan beamen dat strijken niet het leukste klusje van het huishouden is. Helaas, het hoort erbij. Je wilt immers niet met gekreukelde kleren op je werk verschijnen… Alleen moet je er wel even tijd voor maken. En dat is extra lastig als er op dat moment sneeuw ligt en je dus eigenlijk wilt skiën.

Gelukkig is de oplossing eenvoudiger dan je denkt. Je koopt gewoon een draadloos strijkijzer en een mini strijkplank. Die kun je beide prima in je rugzak meenemen naar de piste. Terwijl je geniet van een heerlijke afdaling, zorg je er ondertussen voor dat al je kleding weer gladgestreken is. Een win-winsituatie lijkt ons! Vouw al die kleding daarna wel netjes op, anders heb je er nog niks aan!

Dit kan ook op ski’s

Uiteraard zijn er nog meer wintersporters die het gewone skiën op de piste graag naar een iets hoger niveau tillen. Simpel afdalen is er voor hen niet bij en het mag graag iets extremer. Benieuwd wat je naast strijken nog meer op ski’s kunt doen? Check dan even de video in onderstaand artikel. Oh en heb je ook geen zin in de sportschool? Ook gymmen kun je prima doen op ski’s!

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in