Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

VIDEO: heerlijke beelden van een wit Ischgl

Skigebied Silvretta Arena Ischgl - Samnaun

© Skiinformatie.nl

Wintersportredacteur

Hoe dichter we bij het skiseizoen komen, hoe enthousiaster we worden van winterse beelden uit de Alpen. Vanochtend deelden we al een aantal heerlijke webcamfoto’s met jullie en zojuist kwamen we ook nog een fijne video van Ischgl tegen. Die konden we natuurlijk niet niét met jullie delen. Geniet je even mee?

We zitten inmiddels half oktober en de eerste wintersporters hebben al een paar heerlijke afdalingen kunnen maken. Dat wintergevoel wordt nog verder versterkt met de verse sneeuw van deze week. Wij kunnen niet wachten!

De Alpen kleuren wit

Maandag schreven we al dat het weer zou gaan sneeuwen in de Alpen en wat zijn we toch elke keer blij als die voorspellingen uitkomen. Dat ze ook in de skigebieden niet meer kunnen wachten tot het echt winter is, is te merken. Bij sneeuwval delen ze de meest heerlijke beelden op social media en ook vandaag kwam het een en ander weer langs. Tot nu toe was het elke keer een klein laagje en was het helaas snel alweer gesmolten, maar vandaag is dat een ander verhaal. De hoger gelegen dorpen en skigebieden zien er namelijk al echt lekker winters uit! Daartoe behoort ook Ischgl, een van de populairste en modernste gebieden van Oostenrijk. Hoger in het skigebied ligt een vers laagje sneeuw en dat zorgt voor de nodige winterkriebels hier in Nederland!

Winterse video vanuit Ischgl

Met nog ruim een maand te gaan voor de opening van het skiseizoen, zit Ischgl volop in de voorbereidingen om alles weer tot in de puntjes te verzorgen. Sneeuwkanonnen worden ingezet en elk beetje sneeuw van Koning Winter is welkom. Gelukkig zat het deze week mee en heeft het hoger in het gebied aardig gesneeuwd. Genoeg zelfs om de meeste pistes te bedekken! Ook in Ischgl weten ze dat we vanuit huis graag meegenieten met winterse beelden en dus trakteren ze ons vandaag op een live video. Leun maar even achterover en geniet van deze dosis digitale wintersport!

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in