Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

WEBCAMS: Oostenrijkse en Zwitserse skigebieden worden wakker met sneeuw

Wintersportredacteur

Zoals voorspeld is het wit vandaag in veel Oostenrijkse skigebieden. Op de bergen, maar ook in sommige dalen. Het heeft tot op ongeveer 1000 meter hoogte gesneeuwd en dat levert weer heerlijke plaatjes op.

De winter deed gisteren zijn intrede en dat betekent in dit geval dat het wit is in delen van Oostenrijk. De wegbeheerder ASFINAG waarschuwde dinsdag al voor winterse omstandigheden en zij hebben gelijk gekregen. Tot op ongeveer 1000 meter is er sneeuw gevallen in de westelijke provincies van het land. Ook in Zwitserland is de neerslag in vorm van sneeuw naar beneden gekomen. Wat krijgen we hiervan zin in het winterseizoen!

Het sneeuwt nog even door

Vandaag sneeuwt het nog even door. Ook morgen kan er nog een klein beetje winterse neerslag vallen in de Alpen en daarna is het weer voorbij met de winterse pret. De temperatuur gaat dan weer omhoog en pas na het weekend zou het mogelijk weer kunnen gaan sneeuwen.

Even genieten van de beelden

Wij hebben een kleine selectie winterse beelden voor je uitgezocht om even in de stemming te komen. Zit jouw favoriete skigebied erbij?

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in