Nieuwsalert per mail ontvangen

VIDEO: deze 1-jarige snowboardt beter dan jij

Wintersportredacteur

Wintersport, je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen. Want waarom zou je thuisblijven met je kleintje, als je ook gewoon naar de sneeuw kunt gaan! Kinderen vinden het heerlijk, er zitten zelfs echte talentjes tussen. Wie weet heb jij ook wel de toekomstige Lindsey Vonn of Marcel Hirscher in je armen! Hoe je daar achter komt? Gewoon je kind meteen op de ski’s of op een snowboard zetten.

1-jarige op snowboard

Sommige kinderen blijven je verbazen. Daar waar de één op 1-jarige leeftijd amper een stap kan zetten, staat de ander al op het snowboard. Zo ook Alaska Coleman. Op 1-jarige leeftijd bedwingt zij al de pistes in Australië. Wij zijn benieuwd hoe haar toekomst eruit gaat zien! In onderstaande beelden kun je zien hoe ze het er nu al vanaf brengt.

Meer jonge wintersporttalenten

De smurf in bovenstaande video is niet de enige met talent. Al eerder was er een video te zien van een 1-jarige op een snowboard. Zelfs babydieren gaan graag mee de piste op! Helaas is skiën niet voor iedereen altijd even makkelijk. Je moet ook overal tegelijk aan denken en dan vergeet je wel eens wat. Bijvoorbeeld hoe de pizzapunt moet!

 

De jongste skilerares

Inmiddels is ze al weer een paar jaar ouder, maar wij herinneren haar ons nog als de dag van gisteren: de jongste skilerares ter wereld. We kwamen haar tegen in Gerlos en dat leverde heerlijke beelden op. Misschien zelfs wel de schattigste ter wereld… In onderstaand artikel kun je de video nog eens bekijken.

De jongste skilerares ter wereld gespot in Zillertal Arena

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in