Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

VIDEO: Candide Thovex daalt af van een vulkaan

© Pixabay

Elke dag het laatste wintersportnieuws

Volgens professionele freestyle skiër Candide Thovex heb je niet per se sneeuw nodig om de mooiste sport ter wereld te kunnen beoefenen. De Fransman staat bekend om zijn creative acties en spectaculaire freestyle video’s, maar wat hij nu toch weer heeft bedacht… Dit keer daalt hij niet af van de Chinese Muur, maar van een vulkaan. Bizar!

Skiën op een vulkaan

Vandaag geen witte, maar een zwarte afdaling. Letterlijk en figuurlijk. 😉 Thovex daalt in zijn nieuwste video namelijk af van een vulkaan. Zo laat hij zien dat je helemaal geen skilift, sneeuw of skipas nodig hebt om te kunnen skiën. Deze afdaling is zeker niet voor iedereen weggelegd en behoorlijk spectaculair om naar te kijken. Candide laat maar weer eens zien waarom hij op dit moment een van de beste freestyle skiërs ter wereld is. Voor hem is niets te gek!

Bizarre beelden

Hoe dat eruit ziet? Kijk maar mee!

Meer van Candide Thovex

Gek van wintersportvideo’s? Neem dan eens een kijkje op het Instagram-account van de Fransman. Hij maakt prachtige video’s in verschillende skigebieden. Het is echt indrukwekkend om te kijken naar zijn stunts en kunde op ski’s!

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in