Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

© Skiinformatie.nl

Tot wel € 250,- cashback op de hele wintersportcollectie van DAKA

Wintersportredacteur

Heb je na al die sinterklaascadeautjes en Black Friday deals nog een paar euro’s op je bankrekening staan? Neem dan even een kijkje bij DAKA. Van 4 t/m 13 december profiteer je hier tot wel € 250,- cashback op de gehele wintersportcollectie! Van ski-jassen tot ski’s en accessoires.

Tot € 250,- cashback

De decembermaand behoort helaas niet tot de meest goedkoopste van het jaar. Al die cadeautjes en Black Friday deals zijn niet al te goed voor je portemonnee. Moet je dan stoppen met shoppen? Natuurlijk niet! Zeker niet als je tot wel € 250,- shoptegoed terugkrijgt. Helaas is skiën nu nog niet mogelijk, maar we hopen toch echt dat we in januari weer op de latten kunnen staan. Dan heb je natuurlijk wel een leuke nieuwe wintersportoutfit nodig. En kun je dit seizoen niet gaan? Scoor ‘m alvast voor volgende winter!

Om jou een beetje tegemoet te komen, heeft DAKA een geweldige actie bedacht. Je krijgt van 4 t/m 13 december tot wel € 250,- cashback op de gehele wintersportcollectie!

Voorwaarden

Uiteraard hangen er wel een aantal voorwaarden aan de cashbackactie vast. Allereerst moet je geregistreerd zijn in de DAKA Vip-App of op www.DAKA.nl. Daarnaast is het shoptegoed opgedeeld in verschillende staffels. Oftewel: vanaf € 250,- krijg je € 37,50 shoptegoed, vanaf € 500 krijg je € 100,- shoptegoed en vanaf € 1000,- krijg je € 250,- shoptegoed. Dit krijg je uiterlijk 10 januari 2021. Bij een minimale besteding van € 250,- krijg je daarnaast de eerste editie van de DAKA Sport & Lifestyle wintersportglossy cadeau. Naast de cashback ontvang je, zoals altijd, 4% shoptegoed.

Aanbiedingen

Naast de nieuwe collectie zijn er ook flink wat items in de aanbieding. Het maakt niet uit wat je kiest, de casbackactie geldt voor beide. We zetten wat deals op een rijtje:

Ski’s

>>> Meer ski’s met korting

Skikleding dames

>>> Meer dames skikleding met korting

Skikleding heren

>>> Meer heren skikleding met korting

Skikleding kinderen

>>> Meer skikleding voor kinderen met korting

Handschoenen en wanten

>>> Meer handschoenen en wanten met korting

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in