Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Tip voor de lente: sneeuwzeker skiën in Warth-Schröcken tot 16 april

© Skiinformatie.nl

Wintersportredacteur

Een skigebied tip voor wintersport in de lente is Warth-Schröcken. Dit skigebied in Ski Arlberg ligt op een hoogte van 1500 meter en is daarom perfect voor een wintersport laat in het seizoen. De hoogteligging zorgt ervoor dat je nog prima kunt skiën in het lentezonnetje! Alles over een skitrip in de lente naar Warth-Schröcken lees je in dit artikel.

Evenementen in de lente in Warth-Schröcken

Hoe je je wintersport in het lentezonnetje nog leuker maakt? Combineer je bezoek aan Warth-Schröcken met een evenement in het skigebied. Ontzettend leuk voor kinderen is bijvoorbeeld een wintersport met Pasen. Dan kun je zomaar de paashaas tegenkomen op de piste! Houd je van een feestje, dan zijn er ook genoeg opties in Warth-Schröcken. We lichten enkele evenementen voor je uit.

Pasen in Warth-Schröcken

Tijdens de paasdagen is het een groot feest op de pistes van Ski Arlberg. De paashaas skiet zelf door het skigebied en deelt heerlijke chocolade-eitjes uit aan grote en kleine wintersporters. Heb je al eens paaseieren gezocht in de sneeuw?

Ski & Concert op de Steffisalp

In de lente is er ook volop entertainment op de piste te vinden. Tijdens het Ski & Concert op de Steffisalp kun je al je energie kwijt op de dansvloer. Sluit je skidag af met heerlijke muziek. Van pop tot rock en blues, tijdens deze liveconcerten beleef je het allemaal in de openlucht bij Sporthotel Steffisalp.

Nostalgia Skigaudi: het jaren ’30 feestje

Het laatste weekend van het skiseizoen in Warth-Schröcken wordt gevierd op 14, 15 en 16 april 2023 tijdens Nostalgia Skigaudi. De houten ski’s worden weer uit de kast gehaald, want dit feestje is volkomen retro. Inmiddels zijn ze al toe aan de vijfde editie van dit event. Het is een weekend vol gezelligheid, leuke evenementen en culinaire hoogstandjes.

Actie voor kinderen in maart 2023

In verschillende periodes tijdens de lente kunnen kinderen in Warth-Schröcken zelfs heel voordelig wintersporten. Van 11 tot 18 maart en 18 tot 25 maart 2023 krijgen kinderen namelijk een gratis skipas voor 6 dagen en ook een gratis 4-daagse skicursus. Dit geldt voor kinderen geboren in 2017, 2018 en 2019. De enige voorwaarde is dat er minimaal een volwassene in begeleiding moet zijn, die ook 7 dagen in het gebied verblijft. Hoe lekker is dat?!

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in