Nieuwsalert per mail ontvangen

© Therm-ic

Therm-ic: dé oplossing voor koude handen en voeten

Wintersportredacteur

Koude handen en voeten kunnen je wintersport flink verpesten, zeker als je er meerdere dagen last van hebt. Gelukkig zijn er inmiddels oplossingen voor gevonden. Het merk Therm-ic heeft een serie producten ontwikkeld waarmee je zelfs met een app de temperatuur kunt instellen. Zo zijn er bijvoorbeeld inlegzolen, sokken en handschoenen. Hoe het precies werkt, lees je in dit blog!

Therm-ic

Sinds 1998 houdt Therm-ic zich bezig met oplossingen voor koude handen en voeten tijdens de wintersport. Ze begonnen met een verwarmde inlegzool voor skischoenen. Deze werkte op batterijen en hield je voeten goed warm. Echter, zodra de batterij nat werd, stopte deze met werken. Reden genoeg dus om te zoeken naar andere oplossingen. In de afgelopen jaren zijn de ideeën en de batterijen blijven ontwikkelen en dit seizoen kwam de nieuwste versie uit. Een verwarmde inlegzool met een batterij die de kou en sneeuw aankan. En daar blijft het niet bij, er zijn veel meer Therm-ic producten op de markt gekomen.

Producten

Therm-ic heeft verwarmde skisokken, inlegzolen, handschoenen en losse pads die je in je wanten, jaszakken of schoenen kunt plaatsen. De handschoenen, inlegzolen en skisokken werken op een batterij, waarmee je de warmte in kunt stellen. De handschoenen hebben drie levels van warmte, die je kunt instellen met een knopje op de batterij. Daarnaast kun je de skisokken en inlegzolen nog verbinden met de Therm-ic Heat Control-app, zodat je de warmte zelf kunt reguleren.

Therm-ic Heat Control-app

Bij de nieuwste Therm-ic producten kun je zelf bepalen hoe warm ze worden. De batterij kun je met je telefoon verbinden en via de Therm-ic Heat Control-app stel je vervolgens de warmte in. In de app kun je meerdere producten instellen, zodat je binnen no-time alles kunt regelen. Hoe het allemaal precies werkt, zie je in onderstaande video.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in