Nieuwsalert per mail ontvangen

Studentenwintersport voor maar €349,- inclusief vele extra’s

Wintersport, de leukste vakantie die er is. Het enige nadeel: het is niet goedkoop. Als student is het dan ook bijna onmogelijk om de wintersport te bekostigen. Althans dat dacht je waarschijnlijk. Met Studentenwintersport zijn de prijzen ineens wel aantrekkelijk. Misschien moet je dus toch nog even heroverwegen en die wintersport boeken.

Studentenwintersport

Studentenwintersport organiseert van 27 januari 2018 tot 4 februari 2018 voor de 17e keer een wintersportreis speciaal voor studenten. Tijdens deze week kun je sportieve activiteiten verwachten, heb je de mogelijkheid om lessen en clinics te volgen en wordt er een wok-slee toernooi georganiseerd. Daarnaast is het buiten deze activiteiten gewoon erg gezellig en kun je rekenen op te gekke feestjes.

Dit jaar gaat Studentenwintersport naar Bardonecchia in Italië. Hier ga je heen met een Royal Class Bus. Vervolgens kun je na aankomst genieten van 100 kilometer aan pistes die geschikt zijn voor zowel beginnende als gevorderde skiërs. Voor een meerprijs van €25,- kun je ook nog een dag in Sauze skiën en een dag in Montgenèvre skiën. Dat betekent dat je in het totaal 500 kilometer piste tot je beschikking hebt. Hoe heerlijk is dat?

 

Arrangement

Voor maar €349,- zit jij deze winter in de sneeuw met een heleboel andere gezellige studenten. Voor deze prijs krijg je een verblijf op basis van logies, een skipas en vervoer per Royal Class bus. Daarnaast kun je rekenen op een heleboel extra’s zoals een een trui van Studentenwintersport, een goedgevulde goodiebag, veel activiteiten, après ski met eigen DJ, themafeesten en deelname aan de officiële Nederlandse Studenten Ski en Snowboard Kampioenschappen.

Extra bij te boeken

Je kunt de skipas uitbreiden naar 2 naastgelegen skigebieden. Zo kun je tijdens de excursies in deze skigebieden skiën. Dit kost €15,- voor 1 gebied of €25,- voor beide gebieden. Daarnaast kun je voor meerprijs lessen en vette clinics volgen, materiaal huren, een foodbox voor 7 dagen bestellen en deelnemen aan de biercantus.

Inschrijven

Ben jij student en lijkt het jou fantastisch om mee te gaan met deze reis. Meld je dan snel hier aan, dan geniet jij dadelijk voor €349,- van een fantastische wintersportreis met leuke feestjes en extra’s. Wil je eerst nog meer informatie over deze fantastische reis. Bekijk dan hier de website.

Ken jij skigebied Engelberg al in Zwitserland?

Wij bezochten het skigebied!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in