Nieuwsalert per mail ontvangen

Spectaculaire seizoensopening voor Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau.

Ski JuwelMisschien ben je er vorig seizoen geweest, het nieuwe skigebied Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau. Na de opening van vorig jaar heeft dit skigebied maar liefst zeven prijzen binnen gehaald. Dat betekent, genoeg redenen voor een spectaculaire seizoensopening om het winterseizoen 2013/2014 in te luiden.

Prijzen

Na de fusie van de twee skigebieden Wildschönau en Alpbachtal is er voor ieder wat wils in Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau. Met 46 skiliften en 145 kilometer aan piste – waarvan 32 kilometer blauw, 78 kilometer rood, 18 kilometer zwart en 17 kilometer aan skiroutes – zou iedereen zich moeten kunnen vermaken. Met zo’n grote oppervlakte aan mooie witte afdalingen behoort Ski Juwel tot de top tien van de Tiroler skidomeinen. Dit is pas één van de vele prijzen die Ski Juwel op zijn naam heeft staan.

De ADAC skigids heeft Ski Juwel benoemd als ‘Nieuwkomer van het seizoen 2013’. Daarnaast heeft het gerenommeerde testportal Skiresort.de maar liefst vijf van de vijf sterren toegekend in de categorieën: ‘Beste ski fusie’, ‘Beste piste preparatie’, ‘Beste skigebied voor gezinnen en kinderen’ en voor de goede parkeermogelijkheden.

Ski Juwelen

De spectaculaire seizoensopening.

Van 13 tot 15 december viert Ski Juwel de opening van het tweede winterseizoen. Dit wordt niet zomaar een opening, want alle prijzen die behaald zijn moeten worden gevierd! Met feesten in het dorp, 145 perfect geprepareerde pistes, gezellige berghutten en aantrekkelijke arangementen kan je van de 13e tot de 15e december genieten van de seizoensopening in Ski Juwel.

Iedereen weet dat goed materiaal een onderdeel is van een perfecte wintersport vakantie. Op zaterdag en zondag kunnen vakantiegangers hun eigen materiaal laten staan en gratis gebruik maken van het nieuwste skimateriaal. Wat wil een Nederlander nog meer?

Arrangementen tijdens de opening

Heb je de kriebels gekregen en zou jij dit skigebied zelf een keer willen uitproberen? Dat kan, want voor de seizoensopening is er een speciaal openingsarrangement. Voor maar €107 verblijf je twee nachten in het gebied op basis van logies en ontbijt, inclusief busreis en skipas en ontvang je een gastenkaart waarmee je toegang hebt tot alle vette feesten.

Voor meer informatie over Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau kan je een kijkje nemen op www.skijuwel.com

Wij bezochten het skigebied Tignes en het was top!

Bekijk nu de spectaculaire beelden!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in