Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

SnowWorld stap dichterbij skibanen in Parijs en Barcelona

Elke dag het laatste wintersportnieuws

Afgelopen week heeft SnowWorld goede zaken gedaan als het gaat om de nieuwbouwplannen in Frankrijk en Spanje. Het Nederlandse bedrijf tekende een convenant met de Catalaanse wintersportbond en een delegatie Franse politici bezocht SnowWorld Landgraaf om over SnowWorld Parijs te praten.

Barcelona
Afgelopen dinsdag tekenden Oscar Cruz, president van de Catalaanse Wintersportbond (FCEH), en SnowWorld CEO Koos Hendriks een convenant. In dat convenant betuigt de FCEH steun aan het nog te ontwikkelen indoor skiresort in Barcelona. De bond bevestigt hiermee dat zij het resort gaat gebruiken als thuishonk voor haar trainingen. Het zetten van de handtekeningen was deel van de presentatie van het geplande SnowWorld Barcelona aan de Spaanse pers. Als alles goed gaat wordt de bestemmingsplan procedure binnen een aantal weken afgerond.

Parijs
Volgens de plannen wordt het beursgenoteerde bedrijf behalve met SnowWorld Barcelona ook met een vestiging in Parijs uitgebreid. Het Franse kindje van de indoor skihal specialist is gepland in Elandcourt, een randgemeente van Parijs. De afgelopen week bezocht een delegatie politici uit Frankrijk SnowWorld Landgraaf. Zij konden zich hiermee beter inbeelden wat het concept SnowWorld inhoudt. Op dit moment lopen er publieke bijeenkomsten als deel van de bestemmingsplan procedure en een bezoek van de politici was hiervoor belangrijk.

Bron: SnowWorld N.V.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in