Nieuwsalert per mail ontvangen

Eerste Paralympisch snowboardster in Sports Illustrated Swimsuit Edition

Wintersportredacteur

Brenna Huckaby is de eerste paralympiër die te zien is in de Sports Illustrated Swimsuit Edition. Met een zwaar verleden achter de rug, wil Brenna van de gelegenheid gebruik maken om vrouwen op hun gemak te laten voelen. De Paralympisch atlete kampte vroeger vaak met onzekerheden, maar toen ze moeder werd ontstond er een keerpunt. 

Verleden

In 2010 werd de diagnose kanker gesteld bij Brenna. Dit met als gevolgd dat haar rechterbeen geamputeerd moest worden. Dit heeft er toe doen lijden dat Brenna in haar jeugd vaak erg onzeker was.”Ik heb mezelf niet altijd comfortabel gevoeld in mijn lichaam. Toen ik een tiener was, droeg ik elke keer een korte broek met met zwempak. Ik zou mijn prothese zelden aan andere mensen laten zien. Ik was bang wat mensen van mij zouden denken omdat ik niet erg goed over mezelf dacht. Pas toen ik mijn dochter kreeg, besefte ik dat mijn lichaam meer dan een object was. Dat was het moment dat ik wist dat mijn lichaam een ​​hulpmiddel was, een krachtige tool die me van ervaring naar ervaring brengt. Toen ik mij dit eenmaal realiseerde, ben ik eindelijk van mijn lichaam gaan houden.”

Sports Illustrated Swimsuit Edition

Brenna Huckaby wil van de gelegenheid gebruik maken om alle vrouwen te inspireren en hen niet onzeker te laten voelen over hun eigen lichaam. Volgens Brenna maakt het niet uit hoe je lichaam eruit ziet. Als je goed in je vel zit is er geen reden om je onzeker te voelen. En als er iemand is die dit kan beamen, dan is het Brenna Huckaby wel. Zij won onlangs haar eerste gouden medaille op de Paralympische Spelen in Pyeongchang.

Hieronder is te zien dat de Paralympisch atleet, zowel sexy als keihard kan zijn.

Today is international women’s day. I didn’t have the words to describe what I wanted to say until today. I want to be the strong, empowering woman I see on TV, in offices, or on podiums. I want to inspire young women to stand up for themselves and what they believe. Lemme be real for a second. It wasn’t until this year I figured out the type of person I wanted to be. A few months ago I found my voice and I made the changes to surround myself with people who I believe create true good. Last night I felt bullied, embarrassed, and humiliated. I felt small and I didn’t feel able to stand up for myself. Consequently, I felt like I let my followers and whoever else that has felt anything from me down. But then I began reflecting, I am human, I am still strong, and I am able to type here CONFIDENT that will never happen to me again. I will not sit through feeling small. I will hold my head up high and not accept this treatment from any man or woman. And that is what I want you to do. I want you to learn from mistakes/experiences and not let them go repeated. YOU are STRONG. YOU are POWERFUL. YOU have a VOICE. And YOU are a FORCE. So next time you start to feel belittled by someone tell yourself these words and don’t back down. #InternationalWomensDay @si_swimsuit @jamesmacari

A post shared by Brenna Huckaby (@bren_hucks) on

 

 

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in