Nieuwsalert per mail ontvangen

Snow Fam Week in Tignes

Het Franse Tignes staat in de meivakantie nog volop in het kader van de wintersport! Voor gezinnen met kinderen is dit de uitgelezen kans om te ontsnappen aan de drukke en vaak duurdere kerst- en krokus periodes en toch nog te kunnen genieten van de sneeuw. Het kindvriendelijke Snow Fam Week wordt daar ook dit jaar weer georganiseerd in de meivakantie, van 27 april tot 4 mei.

Wintersporten in de meivakantie
Op wintersport gaan in de meivakantie heeft als bijkomend voordeel dat temperatuur zeer aangenaam is. De lentezon schijnt dan alweer volop en de dagen worden ook steeds langer. Naast het vermijden van de druktes in deze tijd van het jaar is het ook nog eens goed voor de portemonnee.

Er is entertainment voor de kinderen in de vorm van springkussens en schminken. En gegarandeerd Nederlandse ski- en snowboard leraren. Maar niet alleen kinderen kunnen genieten, de volwassenen kunnen onbezorgd alle pistes verkennen of lekker de après-ski induiken. Diverse mogelijkheden om gezellig wat te eten of te dirnken op het terras. Iedere dag is er een volledig verzorgd kinderprogramma van 16:30 uur tot 20:00 uur.

Skiën en boarden in Tignes
Het gebied Tignes, gelegen op 2100 meter, is een sneeuwzeker gebied dat ernorm is met 150 kilometer piste om te ontdekken. Een gebied met vele mogelijkheden dus, een groot aanbod van lange en brede blauwe pistes waar beginners rustig kunnen skieën. Voor de doorgewinterde skiërs is er genoeg te beleven door de enorme hoogteverschillen in het gebied, zwarte pistes, snowpark en off-piste gebieden. Het merendeel van de pistes en liften is ook tijdens deze week in mei geopend.

Espace Killy dit jaar ook geopend in de meivakantie
In de meivakantie is dit jaar ook het gehele Espace Killy skigebied geopend. U boekt bij de meeste reisaanbieders een wintersport vakantie met accommodatie inclusief skipas, deze verleend u toegang tot het skigebied van Tignes en is eenvoudig uit te breiden is naar de grotere pas voor het gehele Espace Killy skigebied. Voor kinderen onder de vijf jaar zijn de skipassen gratis!

Het verblijf in Tignes
De dorpjes Tignes Le Lac en Tignes Val Claret liggen aan de voet van het skigebied Espace Killy. Aan weerszijden van deze dorpjes ligt een fantastisch natuurlijk bergmeer en zijn via liften en pistes met elkaar verbonden. Omdat Tignes een autovrij dorp is rijden er gratis pendelbussen rond in Tignes..

Chalets, hotels en appartementen met voor ieder wat wils vindt u in Tignes. Appartementen direct aan de piste, dicht in het centrum gelegen of de extra luxe wellness hotels met behandelingen en sauna’s. Tignes ligt op 1100 kilometer van Utrecht en is goed te bereiken met het eigen vervoer, door de periode van het jaar is het rustiger op de weg.

Voor meer informatie over de Snow Fam Week kijk op Snowtime.nl!

Wij bezochten het skigebied Tignes en het was top!

Bekijk nu de spectaculaire beelden!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in