Nieuwsalert per mail ontvangen

Skigebied opent eerste all-inclusive après-skitent in de Alpen

De après-ski liefhebber kan heel blij gaan worden van dit bericht, want de eerste all-inclusive après-skibar van de Alpen wordt geopend. De oude London Pub in Kirchberg wordt omgetoverd tot een nieuw paradijs dat luistert naar de naam ‘Heidi & Peter’. Een kroeg die binnen no-time veel naamsbekendheid gaat krijgen, want als all-inclusive après-ski plek ga je een hoop publiek trekken. Dat zijn in ieder geval onze verwachtingen.

Hoe het werkt? Als je de Heidi & Peter inloopt dan betalen de eerste 100 bezoekers een laag bedrag. De volgende 100 fanatiekelingen moeten een hoger bedrag betalen. Als je dus vroeg aanwezig bent in de tent dan profiteer je het meeste. Een geniale gedachte, want op die manier heb je al snel de tent vol. De toegangsprijs zou inclusief fris, bier, wijn en sterke drank zijn, zo schrijft Snowplaza.nlHet nieuws kwam vandaag naar buiten op een persevenement en veel meer is er nog niet bekend over het nieuwe concept. We zouden je graag meer vertellen, maar ook online is er niets te vinden over Heidi & Peter.

kirchberg

Kirchberg is een populaire wintersportspot bij de Nederlandse wintersportliefhebbers. Elk jaar vertrekken er duizenden gezinnen naar het skigebied en bijna allemaal zijn we bekend met de Eisbar. De geweldige tent die in het bezit is van een Nederlandse eigenaar. De Nederlandse meezingers vliegen je dan ook om de oren en de drankjes ‘vliegen’ over de bar. 

Zouden Heidi & Peter in de top 10 après-ski bars redden volgend seizoen? Wij zijn heel benieuwd of en hoe dit gaat aanslaan en testen dit graag zelf de aankomende winter.

Top 10 Nederlandse après-ski hits voor dit winterseizoen

Ken jij skigebied Engelberg al in Zwitserland?

Wij bezochten het skigebied!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in