Nieuwsalert per mail ontvangen

Skiën op het water? Candide Thovex laat zien hoe het moet!

Wintersportredacteur

Ik denk dat op dit moment veel Nederlanders wel bekend zijn met Candide Thovex. De freestyle en freeride skiër die elk jaar weer met spectaculaire video’s op de proppen komt en miljoenen views op Facebook behaald met zijn heldhaftige stunts in de bergen. De man zit in de zomer ook niet stil. Dit keer heeft hij het zand verruild voor water en laat hij een spectaculaire de ‘behind-the-scene’ video zien. 

Waterskiën 2.0

Candide Thovex weet ons keer op keer te verbazen met zijn te gekke skivideo’s. Niks is te gek en geen uitdaging is hem te groot. Zo hebben wij hem bijvoorbeeld vorig jaar nog op de Chinese Muur gespot. Deze video past wederom perfect in het plaatje. Hij laat zien dat je voor waterskiën echt geen boot met touw of speciale ski’s nodig hebt! Ga je nog het water op deze zomer? Neem je ski’s mee!

 

Liever iets anders?

Is waterskiën je nou net iets te gek, maar ben je wel op zoek naar een zomerse, ski-gerelateerde, uitdaging? Wat dacht je van deze glijbaan in de vorm van een skischans? Je leest er alles over in onderstaand artikel.

VIDEO: dé skischans waar je deze zomer vanaf wil!

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in