Nieuwsalert per mail ontvangen

Schaatsen voor spieren op de Weissensee

Inderdaad, met schaatsen kweek je spieren! Zeker als je de alternatieve elfstedentocht op de Weissensee in Oostenrijk gaat schaatsen. Minimum afstand is 50 km, de gehele afstand bedraagt 200 km. Voor echte bikkels, dus! Ja, of voor doorzetters en mensen die zo graag een ander willen helpen, dat ze hun eigen ziekte ondergeschikt maken voor het belang van derden. Zo ook Jeroen en Linda (broer en zus) dit jaar voor de 2e keer te gast in ons vakantiehuis Das kleine Paradies. Jeroen is een echte sportman en gaat wederom de 200 (lange, lange) schaatskilometers afleggen. Linda heeft de aandoening HMS, dat inhoudt dat de banden en pezen niet sterk genoeg zijn en de spieren deze functie moeten opvangen. Linda en Jeroen hebben een doel, een belangrijk doel.

Het dochtertje Jasmijn (4 jaar) van een collega van Linda, heeft de ziekte SMA. SMA is een ziekte die er voor zorgt dat Jasmijn nooit zal kunnen lopen. Om onderzoek naar deze spierziekte mogelijk  te maken, schaatsen Linda en Jeroen resp. 50 en 200 km voor het goede doel.

Graag willen wij u vragen om een financiele bijdrage te leveren voor de prestatie, maar vooral om onderzoek naar deze spierziekte mogelijk te maken.

Uw bijdrage kunt u rechtstreeks overmaken naar het Beatrixfonds. Voor meer informatie over Jasmijn c.q. de spierziekte SMA, kijk dan svp op deze link.

Wij dragen dit initiatief een warm hart toe. Omdat wij dit goede initiatief graag ondersteunen, bieden wij een gratis verblijf aan (voor- of naseizoen, in overleg) in ons appartement Das kleine Paradies, te Hermagor, Oostenrijk van 1 week voor 2 personen, voor degene die het hoogste bedrag doneert met code 9620.

Wij verwelkomen u graag en hopen dat u, met uw bijdrage, het verschil zal maken!

 

www.daskleineparadies.com

 

Volg jij onze Alpentour al?

24 uur in... Bekijk het nu!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in