Nieuwsalert per mail ontvangen

SALE: Poederbaas beanies in de aanbieding

Wintersportredacteur

Met de kou die aankomende week voorspeld wordt is het wel fijn om er lekker warm bij te zitten. En daarbij moeten we ons hoofd niet vergeten. Een leuke bijkomstigheid: Poederbaas heeft sale. Alles mutsen zijn nu in de aanbieding.

De afgelopen jaren heeft Poederbaas zich ontwikkeld van het haken van felgekleurde mutsen tot een compleet kledingmerk. Naast de bekende felgekleurde mutsen verkoopt het merk nu urban mutsen, hoofdbanden, t-shirts, caps en truien. Wij zijn zelf echte fans en dragen de kleding met liefde. Daarom tippen we jullie deze keer graag op de aanbieding.

Poederbaas Sale

Het skiseizoen loopt weer op z’n einde en net zoals andere merken gaat ook Poederbaas dan in de sale. Dat betekent dat je de producten tegen een flink lagere prijs kan kopen. Ideetje om nog aan te schaffen? Hieronder enkele producten die in de sale zijn. Zit er wat voor je bij?

Meer sale

Ben je nou benieuwd wat er nog meer in de aanbieding is? Bekijk dan even de sale pagina van Poederbaas, wellicht vind je wat. Bestel je vandaag, dan heb je het morgen in huis.

NAAR DE SALE >>

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in