Nieuwsalert per mail ontvangen

RTL Off Piste in Kaprun vanmiddag op de buis

RTL Off Piste in Kaprun is het thema van de eerste aflevering van het nieuwe programma. Een moment waar de producenten een lange tijd naar uitgekeken hebben en waarmee wij een nieuw wintersportprogramma rijker zijn. Het populaire skigebied Kaprun wordt door de presentatoren Sanny en Koert-Jan op een andere en leuke manier uitgelicht. Om 17.00 uur overschakelen naar RTL 4 dus!

Afgelopen week publiceerden wij al het artikel met de vermelding van het nieuwe tv programma. Een vernieuwend concept waarmee de Nederlanders weer helemaal in de winterstemming kunnen komen.

Sanny Verhoeven en Koert-Jan de Bruijn zijn op ontdekkingstocht door de bekende en onbekende skigebieden van Europa. Waar moet je geweest zijn? En nog belangrijker: Wat moet je daar absoluut gezien en gedaan hebben?

Sanny en Koert-Jan ontdekken het voor je. Vervolgens plaatsen ze hun oranje Off Piste markers, zowel fysiek als op internet. Hierdoor zijn alle locaties en activiteiten voor iedereen terug te vinden en kun jij het zelf ook gaan ervaren. Enjoy!

RTL Off Piste in Kaprun

De eerste aflevering gaat plaatsvinden in Kaprun, waar op het moment van de opnames de condities perfect waren. Prachtig weer, goede sneeuw en geweldige activiteiten. Hierbij een aantal leuke foto’s vanuit het programma. Ga jij kijken?

top-van-de-kitzsteinhornRTL Off Pistertl-off-piste-in-kaprunrtl-off-piste-in-kaprun

Vanavond kijken om 17.00 uur op RTL 4. Wij zijn benieuwd wat jullie er van vinden!

Wij bezochten het skigebied Tignes en het was top!

Bekijk nu de spectaculaire beelden!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in