Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Rave on Snow 2015 in Saalbach

Wintersportredacteur

Geweldige sfeer, oergezellige après-ski tentjes en pistes waar je u tegen zegt, dat is Saalbach Hinterglemm. Maar heb je ook al kennisgemaakt met ‘Rave on Snow’? Het evenement met de ideale combi van muziek & sport.

Lichamelijke rust vinden doe je er niet, maar een te gekke vakantie om nooit meer te vergeten? Dáárvoor ga je naar Rave on Snow in Saalbach-Hinterglemm. DJ’s en skiwedstrijden wisselen elkaar af. Geniet samen met vrienden van het grote ‘Rave on Snow’ evenement met meer dan 70 DJ’s en internationale skiwedstrijden.

Rave on Snow wordt georganiseerd van 10-13 december en staat garant voor een grandioos feestweekend. Dit jaar wordt de 22e editie gevierd, dus inmiddels weten de organisatoren heel goed hoe dit feest moet worden neergezet. Het evenement is zelfs uit haar jasje gegroeid waardoor het dit jaar op een grotere locatie wordt gehouden. Check snel de line up en reserveer direct je tickets hier. Dan heb je alleen nog een fijne accommodatie nodig waar je je weer helemaal kunt opladen voor de volgende dag. Bekijk de leukste accommodaties in Saalbach op TUI.nl. Wij kijken uit naar 3 dagen en nachten skiën, boarden & feesten!

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in