Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Programma Dutchweekend Gerlos bekend

Elke dag het laatste wintersportnieuws

Dat er een Dutchweekend Gerlos aan zat te komen was duidelijk. Maar wat er gaat gebeuren in Gerlos tijdens dat weekend nog niet. Vandaag werd het programma bekendgemaakt.

Bekende DJ’s

Dit jaar zet de organisatie van de Dutchweekenden in op grote namen. Eerder werd al bekend dat Barry Paf – die ken je van Radio 538 – aanwezig zal zijn in Saalbach en voor het Dutchweekend Gerlos werd DJ La Fuente gestrikt. Beide maken er zeker een goed feestje van en zijn vanzelfsprekend een goede aanvulling op het vaste DJ team van de weekenden.

Programma Dutchweekend Gerlos

In Gerlos doen 6 horecagelegenheden mee aan de eerste editie van het Dutchweekend. Rond het middaguur kun je beginnen met feesten bij het Arena Center en de Rössl Alm. Als je daar wat lang blijft haken is dat geen probleem, want je kunt gewoon met de lift naar beneden. Bij het Arena Center was dat al zo, maar sinds dit jaar kun je bij de Rössl Alm de nieuwe Dorfbahn instappen.

Voor de après-ski ga je tijdens het weekend naar de Cin-Cin of naar de Haberl Bar. Wil je het later maken? Dan loop je naar de Country Club of naar de Little London. Op de onderstaande poster zie je wat je op elke locatie kan verwachten.

Programma Dutchweekend Saalbach

Niet alleen het programma voor het Dutchweekend Gerlos is bekend, maar ook dat van het weekend in Saalbach. En ook dat ziet er goed uit! Wat opvalt is dat Sonnema een belangrijke partner is dit jaar.

Dutchweekend Gerlos of Saalbach boeken

Krijg jij nu al zin in de feestjes? Boeken kan nog steeds. Kijk eens bij Summit Travel, want daar krijg je gratis entree tot de feesten als je een accommodatie boekt.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in