Nieuwsalert per mail ontvangen

Pistebully’s Hintertuxer Gletscher krijgen hulp uit onverwachtse hoek

Het winterseizoen is voorbij en dat betekent dat iedereen uitkijkt naar het prachtige zomerse weer. Toch kunnen de skiërs die echt geen genoeg kunnen krijgen van de sneeuw, de pistes opzoeken op de gletsjers in Oostenrijk, Frankrijk en Zwitserland. Hier worden de pistes namelijk nog steeds elke dag prachtig geprepareerd en valt er zelfs sneeuw als de temperaturen laag genoeg zijn. Dat er ook in de zomer geskied kan worden in Oostenrijk maakt de Hintertuxer Gletscher op een geweldige manier duidelijk. De pistebully’s krijgen namelijk hulp vanuit een onverwachtste hoek, namelijk de bestuurbare mini-pistebully. 

Pistebully’s zijn misschien wel de belangrijkste personen in de skigebieden. Zij zorgen er tenslotte voor dat alle wintersporters elke dag kunnen genieten van prachtig geprepareerde pistes en zonder zorgen naar beneden kunnen glijden. De kleine pistebully’s in de onderstaande video helpen graag een handje om de gletsjer prachtig te prepareren.

Het Zillertal is dit jaar nog een keer in het nieuws geweest met een miniatuurweergave van het skigebied. Hierbij is de Zillertal Arena op een prachtige manier nagebootst in de achtertuin van een skigebied medewerker. De beelden niet gezien? Zie onderstaande foto’s!

LEES HIER: Skigebied medewerker maakt in eigen achtertuin skigebied na in het klein!

Zillertal Arena
Zillertal Arena IIII
Zillertal Arena III
Miniatuur skilift (Foto: Zillertal Arena/Johannes Sautner)
Miniatuur skilift (Foto: Zillertal Arena/Johannes Sautner)
Zillertal Arena I

Ken jij skigebied Engelberg al in Zwitserland?

Wij bezochten het skigebied!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in