Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Op wintersport in januari 2024? 10 interessante deals!

Wintersportredacteur

Het is midden oktober en januari lijkt nog ver weg. Maar, deze prachtige wintersportmaand nadert sneller dan je denkt. Het is hoog tijd om een paar voorbereidingen te treffen. Daarom delen we in dit artikel een paar aanbiedingen met je voor een wintersportvakantie in januari. Neem gerust een kijkje.

Wintersport in januari

Januari is een uitstekende maand voor een wintersportvakantie, vooral als je kiest voor de weken na de kerstvakantie. Het is volop winter, maar in de skigebieden heerst er een aangename rust. Dit betekent dat je vaak in alle stilte kunt genieten van prachtige pistes! Reisorganisaties hebben volop beschikbaarheid in deze maand en ondanks dat januari tot het hoogseizoen behoort, is een wintersportvakantie vaak aanzienlijk voordeliger. Kortom, er zijn genoeg redenen om in januari op wintersport te gaan!

Deals voor een wintersport in januari

Hieronder vind je enkele aanbiedingen die je kunt boeken bij verschillende aanbieders. Zoals je kunt zien, profiteer je momenteel van aantrekkelijke kortingen op tal van vakanties naar diverse skigebieden in de Alpen. Alle wintersportreizen zijn inclusief skipas. Voor meer informatie, prijzen en om te boeken, klik op de afbeeldingen.

In januari op wintersport met Snowtrex vanaf € 379,- per persoon

Meer deals van Villa for You

Kijk ook bij Chalet.nl voor meer deals

Het hele aanbod van Summit Travel

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in