Nieuwsalert per mail ontvangen

Op je fiets door het funpark

De hoge schansen in het funpark zijn hoog, zeker als je dichtbij staat. Waarschijnlijk is er dan ook geen haar op je hoofd die eraan denkt om erover heen te gaan op je ski’s. Dat moesten deze gasten waarschijnlijk ook hebben gedacht en daarom hebben ze de fiets maar gepakt.

In deze video schitteren Thomas Di Latta en twee vrienden in het funpark van Verbier. De video is een inzending voor de GoPro of the World Best Line Contest, waarmee $15,000 te verdienen is. Ook winnen? Zet je GoPro op je hoofd, film jouw fietskunsten en stuur die in naar Pinkbike. Elke maand van de competitie (juni tot november 2016) zijn er mooie prijzen de winnen. De eerste plaats per maand wint $1,200, de tweede $800 en de derde een GoPro Hero4 Black. De overall winnaar over de hele periode kan $15,000 in ontvangst nemen.

De video van Di Latta is een van de inzendingen van deze maand. Wat vind jij? Verdient hij de eerste prijs? Dit is trouwens niet de eerste keer dat er van de piste gefietst wordt. Fietsen op sneeuw wordt steeds hipper. Steeds meer skigebieden openen zelfs speciale routes voor zogenaamde fatbikes, dat zijn fietsen met extra brede banden voor meer grip. Kennen jullie de onderstaande video trouwens nog? Ook buiten de piste kun je spelen op de fiets.

Freeriden op je mountainbike

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in