Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Nederlands brillenmerk ANIMØ verkoopt nu ook skibrillen voor kinderen

Wintersportredacteur

Het in 2020 opgerichte Nederlandse skibrillenmerk ANIMØ timmert lekker aan de weg. Steeds vaker zie je de brillen van het merk op de skihelmen van je collegawintersporters zitten. En vanaf dit seizoen ook op de helmen van de kleine wintersporters. ANIMØ heeft nu namelijk ook skibrillen voor kinderen vanaf 3 jaar.

ANIMØ Skibrillen

Zegt het merk ANIMØ je nog niets? Dat is niet heel gek. Het brillenmerk, uiteraard opgericht door wintersportliefhebbers, is nog jong. Toch dragen steeds meer wintersporters de brillen en ook onder Nederlandse skileraren is het merk populair. En dat is ook niet zo gek, want de brillen hebben opvallende en met name kleurrijke designs en gemakkelijk verwisselbare lenzen. Het merk prijst hun brillen als ‘de skibril voor alle omstandigheden’. En daarmee bedoelen ze niet alleen voor zonnige en bewolkte omstandigheden, omdat ze de brillen standaard met twee lenzen leveren, maar ook voor in de après-ski. Ook in de après-ski valt de bril namelijk op vanwege de bijgeleverde vrolijke lensbeschermers.

Skibrillen voor kinderen: ANIMØ MINI én ANIMO JUNIOR

Nu de volwassen collectie aanslaat, heeft het merk besloten ook voor de wintersportertjes brillen te maken. Deze week hebben ze dan ook de ANIMØ MINI én ANIMO JUNIOR collectie gelanceerd en die is per direct verkrijgbaar. Bij de MINI collectie gaat het om skibrillen voor de kids van 3-6 jaar oud en de JUNIOR collectie is speciaal gemaakt de leeftijd van 6-14.

ANIMØ MINI

De ANIMØ MINI collectie voor de allerkleinste wintersportertjes is bedoeld voor tijdens de eerste skilessen. Vanaf circa drie jaar oud kunnen de kids de show stelen met de brillen. De keuze voor een design is vrij simpel, er zijn namelijk twee kleuren: blauw en roze. Ofwel, ‘The Flamingo’ en ‘The Bluebird’. Beide zijn gemaakt met een licht doorschijnende lens, zodat je de gezichtsuitdrukkingen van de kleine kan blijven zien.

ANIMO JUNIOR

Zijn de kids al wat ouder, dan kan uit meerdere designs gekozen worden. Dat zijn er nu zeven om precies te zijn. Voor kinderen die van de jungle houden is er bijvoorbeeld een strap met tijgers erop, voor aankomende astronauten is er een strap met raketten en voor kleine fashionista’s is er een strap met luipaardprint.

Benieuwd geworden? Bekijk dan de ANIMØ kindercollectie.

Black Friday aanbieding

De aankondiging van de juniorcollectie valt in de week dat het ook Black Friday is en daar gaat ANIMØ in mee. Je koopt je brillen voor jezelf daarom nu met korting. Voor de kinderbrillen is er geen korting, maar met de Sinterklaasactie kun je wel een JUNIOR bril winnen.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in