Nieuwsalert per mail ontvangen

Met de motor op wintersport: het kan!

Bij vervoer voor wintersport denk je misschien niet zo snel aan de motor, maar eerder aan het vliegtuig, de trein of de auto. Toch is de motor wel een optie. Er zijn al mensen die met de motor op zomervakantie gaan. Nu is het aan de winterliefhebbers om met de motor op wintersport te gaan! 

Met de motor op wintersport?

De een vindt het vanzelfsprekend om met de auto op wintersport te gaan, een ander gaat altijd met het vliegtuig. Je hoort het dan ook vrij weinig tot niet dat mensen de motor kiezen om op wintersport te gaan. Wel hoor je vaak dat mensen met de motor op zomervakantie gaan. Dus waarom niet met de motor op wintersport? Als je met een bijzondere wintersportervaring wilt, is de motor misschien een leuk alternatief.

Ducati motorcycle

Multistrada 950 is de nieuwste motor van Ducati. Samen met Warren Miller entertainment wordt deze motor op een super coole manier gepromoot. De motoren worden namelijk gepresenteerd in de nieuwe skifilm: Line of Descent. Er zijn al vele skifilms die samen werken met automerken en bedrijven maar dit is misschien wel de eerste die samenwerkt met een motorbedrijf. Het bedrijf werkt samen met Warren Miller entertainment om zo een avontuurlijke draai te geven aan de film Line of Descent. In de film wordt de nieuwe Multistrada 950 op een hele vette manier gepresenteerd. Deze film komt in oktober uit. Zo begin je met een nieuwe skifilm heerlijk het wintersportseizoen.

Files

Ben je nog niet overtuigd om met de motor te gaan? Bedenk dan eens hoeveel tijd je zal winnen tijdens de files in de skidorpen. Zowel met de auto als met de skibus kom je daar niet door heen en terwijl je lekker naar huis wilt, sta je zo een half uur te wachten. Als je met de motor op wintersport gaat rijd je zo al deze files voorbij en ben je snel thuis. Over de veiligheid hebben we het niet ;-).

#Ducati #Multistrada 950 . Welcome to Fuerteventura !

Een bericht gedeeld door Moto Station (@motostation) op

Met de fiets op wintersport

Wil je niet met de motor op wintersport, maar toch op twee wielen onderweg zijn? Probeer het dan eens op de fiets. Ook dat gebeurt, in Noorwegen bijvoorbeeld zelfs regelmatig.

Helemaal hot: Bike & Ski

Volg jij onze Alpentour al?

24 uur in... Bekijk het nu!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in