Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Live vanuit Fieberbrunn: zonnige dag op de pistes

Wintersportredacteur

Collega Vera is vandaag onderweg in het PillerseeTal in Fieberbrunn. De zon is tevoorschijn gekomen en schijnt volop! Wat een heerlijke dag om met een Aperol in het zonnetje te zitten op het terras. Vera stond vanochtend al om 8.00 uur op de pistes om van de ribbels te glijden. Hoe de dag verder verliep? Dat zie je in deze live-update!

Zonnig dagje in het PillerseeTal

Hoewel het wel aan de milde kant is in Oostenrijk op dit moment, is het echt genieten op de pistes. Om van de beste sneeuwomstandigheden te profiteren is Vera al vroeg vanochtend in de ski’s gestapt. Om 8.00 uur vertrok de eerste gondel omhoog. Ze skiet vandaag de hele dag in Fieberbrunn, onderdeel van Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn. In dit deel van het skigebied zijn veel pistes hooggelegen en daar is het dan ook fantastisch om te skiën! In de middag is het tijd om uitgebreid te genieten van de Oostenrijkse specialiteiten en natuurlijk een Aperol.

Plaatjes uit Fieberbrunn

Wat een heerlijke dag!

Skiën tot maart/april in het PillerseeTal

Tijdens de laatste maanden van het skiseizoen zijn de mogelijkheden eindeloos in het PillerseeTal. Het skiseizoen is nog in volle gang en loopt in de drie skigebieden tot eind maart/begin april. In het Skicircus eindigt het skiseizoen in het hele gebied zelfs pas op 7 april 2024. Bepaalde liften zijn in alle skigebieden zelfs al vanaf 8.00 uur geopend in het voorjaar.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in