Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Live-update: verse vlokken op de Stubaier Gletscher

© Skiinformatie.nl

Wintersportredacteur

Vandaag zijn de wolken weer tevoorschijn gekomen en sneeuwt het op de Stubaier Gletscher. Collega’s Mike, Miranda en Bettina zijn nog een dag in het gletsjerskigebied aanwezig en genieten van de verse sneeuw die naar beneden dwarrelt. Een heel ander beeld dan gisteren, maar ook dit hoor bij wintersport! Kijk je mee naar de heerlijke plaatjes die ze doorgestuurd hebben?

Heerlijke condities op de gletsjer

Hoe het vandaag is op de gletsjer? Mike: “Vandaag geen zon op de Stubaier Gletscher, maar een klein laagje verse sneeuw en het sneeuwt licht. Dat is wel even anders dan de dag van gister, toen we vanaf de eerste afdaling konden genieten van de zon op ons gezicht. Helaas zit het er voor ons zometeen weer op en rijden we weer richting Nederland. De condities op de gletsjers in Tirol zijn zoals je de afgelopen dagen hebt gezien heel lekker. Wij kunnen het herfstskiën ten zeerste aanraden. Zo zijn we het warme begin van de herfst snel vergeten!”

Sneeuwrijke beelden van vandaag

Om heerlijk te kunnen skiën heb je toch echt sneeuw nodig! Deze besneeuwde beelden horen bij een wintersport. Zo is het om te skiën begin november, het weer kan alle kanten op gaan…

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in