Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Live-update: prachtige uitzichten in Les Portes du Soleil

Wintersportredacteur

Vandaag nemen we je mee de pistes op in het Franse skigebied Les Portes du Soleil. Collega Nina is deze week in Les Gets en Châtel. Woensdag is ze aangekomen na een reis met de trein via Parijs en Bellegarde. Vandaag is het tijd voor een skitocht vanuit Les Gets naar het volgende verblijf met een stop bij een prachtig uitzichtpunt. Kijk je mee?

Wintersporten in deze Franse skiregio

Les Portes du Soleil is met 600 kilometer aan pistes één van de grootste skigebieden ter wereld. Het reusachtige skigebied ligt in zowel Frankrijk als Zwitserland en nodigt uit tot het maken van prachtige dagtochten. Nina is onderweg in de buurt van de charmante dorpen Les Gets en Châtel. Na een dagje in Les Gets met een fietstour op fatbikes in de bossen en een sneeuwschoenwandeling door natuurpark Géoparc du Chablais is het vandaag tijd om verder te reizen. Er is bijzonder vervoer geregeld, namelijk ski’s. Tijdens een skitocht is het gemakkelijk oversteken van Les Gets naar Châtel.

Genieten in Portes du Soleil

Onderweg kijk je je ogen uit in dit gigantische skigebied! De zon is volop aanwezig en het is vandaag genieten op de pistes en van het wijdse uitzicht. De verse sneeuw die vorig weekend is gevallen zorgt voor droomcondities op de pistes.

Gisteren was het tijd voor een sneeuwschoenwandeling door prachtig landschap:

Vandaag ging Nina de pistes op:

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in