Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Live-update: ideaal wintersportweer vandaag in Kühtai

Wintersportredacteur

Wauw, wat is het vandaag heerlijk op de piste! Eerder vandaag deelden we al een paar webcambeelden uit de skigebieden, nu hebben we een update doorgekregen van onze collega Bettina. Ze is op dit moment aan het wintersporten in Kühtai. De diepblauwe lucht is vandaag geweldig!

Zonneschijn na sneeuwval

Gisteren en vanochtend sneeuwde het in verschillende skigebieden. De vlokken kwamen met bakken uit de hemel vallen. Nu de wolken weggetrokken zijn is het tijd voor Kaiserwetter. Onder andere in Kühtai is het intens genieten op de piste. Volgens het laatste sneeuwbericht uit het skigebied ligt er nu 75 centimeter sneeuw in het dal, op de berg ligt nog eens 20 centimeter extra. Vandaag zijn 12 liften geopend in het skigebied, ook kun je een ritje maken van de rodelbaan. Nog ruim een maand zijn de faciliteiten in Kühtai geopend, het skiseizoen eindigt hier op 16 april 2023.

Het is prachtig vandaag!

Hoe een ideale wintersportdag in midden maart eruitziet? Zo! De lucht is diepblauw, de sneeuw ziet eruit als een zacht kussen en de temperatuur is vandaag een paar graden onder nul. Ook schijnt de zon intens. Geniet je mee?

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in