Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Webcams: flinke laag verse sneeuw in de skigebieden

Wintersportredacteur

Jeetje, wat heeft het gisteren hard gesneeuwd! In veel skigebieden kwam de sneeuw met bakken uit de hemel. Hierdoor zijn verschillende regio’s weer bedekt met een vers laagje sneeuw. Wat ziet het er heerlijk winters uit in de skigebieden! Kijk je mee? We hebben een paar webcams op een rijtje gezet.

Ook vandaag enkele cm verse sneeuw

Ook vandaag sneeuwt het nog even door in sommige regio’s. Vooral in Oostenrijk staat er nog zo’n 5 tot 20 centimeter verse sneeuw op de planning voor vandaag. In de andere wintersportlanden komt de zon tevoorschijn en is het volop genieten van de sneeuw. Het is ideaal wintersportweer vandaag in veel skigebieden: de zon schijnt, de temperatuur ligt enkele graden onder het vriespunt en er ligt verse sneeuw op de piste. Mazzelaars op de piste, geniet ervan!

Sneeuwrijke webcams

Zo zien we de skigebieden graag, bedekt onder een dikke laag verse sneeuw! De wolken trekken langzaamaan weg en de prachtige strakblauwe lucht komt tevoorschijn. Hoe prachtig is dit?! Hoe graag zou jij vandaag willen afdalen?

Op naar de sneeuw!

Dit laagje sneeuw zorgt weer voor prachtige pistes. Reden genoeg dus om nog eens op wintersport te gaan! Ga je nog boeken? Last-minute kun je heel voordelig op wintersport:

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in