Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Live-update: droomcondities in Gastein vandaag

© Skiinformatie.nl

Wintersportredacteur

Vandaag laten we je in deze live-update kennismaken met Gastein! Deze skiregio behoort tot Ski amadé en dit deel van het skigebied is nog niet door iedereen ontdekt. Benieuwd hoe de pistes erbij liggen en wil je meer informatie over de skigebieden in dit deel van Oostenrijk? Lees en kijk snel verder!

Meer dan 200 km aan pistes

Dit dal in Salzburgerland met 4 verschillende skigebieden, die samen goed zijn voor meer dan 200 kilometer piste, is een van de hoogstgelegen bestemmingen binnen de gigantische skiregio Ski amadé. Het leuke aan Gastein is dat er mogelijkheden zijn voor alle soorten wintersporters. Of je nu komt skiën met je gezin met kleine kinderen die nog moeten leren skiën of met vrienden die van wel een beetje uitdaging houden, in Gastein is iedereen tevreden. Ook voor langlaufers, wandelaars en wellnessfanaten is Gastein een ideale bestemming. In het dal liggen vier skigebieden:

  • Sportgastein: voor de freeriders, langlaufers en toerskiërs.
  • Großarltal-Dorfgastein: een groot en veelzijdig skigebied voor elke wintersporter.
  • Graukogel: perfect voor wintersporters die naar uitdaging zoeken. Graukogel is een skigebied met vrijwel alleen maar rode en zwarte afdalingen.
  • Subnerkogel-Schlossalm: rustig en veelzijdig gebied met heerlijk lange afdalingen. Een goed skigebied voor beginners en families met kleine kinderen.

Zo fantastisch mooi is het vandaag!

Wij zijn hier sinds afgelopen weekend en we hebben tot nu al veel van Gastein ontdekt. Op dit moment zijn we onderweg op de Stubnerkogel tussen Bad Gastein en het Angertal. Vandaag lag er 20-30 cm verse sneeuw op de pistes en nu volop blauwe lucht! Eigenlijk zijn alle pistes helemaal boven vol met poedersneeuw, echt genieten!

Meer weten over de skiregio?
Insidertips voor een afwisselende wintersport in Gastein
Wintersport en wellness in Gastein: dit wil je ontdekken

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in