Nieuwsalert per mail ontvangen

De leukste seizoensopeningen in december

Het is bijna december en dat betekent dat in een hoop skigebieden de start van het winterseizoen wordt ingeluid. Veel skigebieden laten deze gelegenheid dan ook niet zomaar voorbijgaan. Zij hebben grootste openingsfeestjes op het programma staan. Wij zochten uit welke je zeker niet mag missen.

Begin november heeft Koning Winter al aangeklopt bij de skigebieden en het is niet meer gestopt met sneeuwen. De verrassing was een flinke laag sneeuw voor de skigebieden. Dit konden de gebieden goed gebruiken, want de voorbereidingen voor komende winter zijn in volle gang. Begin december vieren veel skigebieden een feestelijke opening. Naar welk skigebied ga jij om de opening van het skiseizoen te vieren?

Ski Food Festival

In Hochzillertal hebben ze dit jaar de smaakvolste opening van het skiseizoen van alle gebieden. Hier vind je namelijk het Ski Food Festival. Tijdens dit festival kun je rekenen op heerlijke gerechten uit verschillende wintersportlanden bij diverse restaurants en liften. Naast het speciale eten zijn er uiteraard ook nog een tal van andere activiteiten.

Datum:
15, 16 & 17 december 2017

Pistenspaß und Party

Bij de winteropening in Flachau zijn er een tal van activiteiten te vinden. Je kunt hier namelijk iedere dag genieten van live muziek. Daarnaast kun je hier de nieuwste ski’s uitproberen, super handig als je toe bent aan een paar nieuwe. Verder kun je ook nog Segways uitproberen, rodelen in de Lucky Flitzer en zijn er nog veel meer activiteiten te doen.

Datum:
7 tot 10 december 2017

 

Upgrade to the top

Dit is het motto van het openingsfeest op de Schmittenhöhe in Zell am See. De opening is dit jaar dan ook extra bijzonder vanwege het 90-jarige jubileum van het skigebied en de opening van de AreitXpress. Tijdens het openingsweekend kan er voor het eerst gebruik worden gemaakt van de AreitXpress, daarnaast kun je er genieten van live-muziek en andere feestelijke activiteiten. Vanwege het jubileum is er tijdens het openingsweekend een speciale prijs voor een 3-daagse skipas, namelijk €90,-.

Datum:
8 tot 10 december 2017

Snowfestival

Het familieskigebied Serfaus Fiss Ladis verzorgt dit jaar een heel muzikaal openingsfeest. Op 7 december wordt om 13 uur in de Schirmbar het startsein van het openingsweekend gegeven. Vervolgens barst het feest los, er zullen dan live concerten zijn, champagne en natuurlijk heel veel feestjes.

Datum:
7 tot 9 december 2017

Top Package

In Hauser Kaibling weten ze wel hoe ze een feestje moeten geven. Tijdens het openingsweekend zijn er bovendien speciale acties. Je krijgt dan namelijk voor €75,- een overnachting met ontbijt, skipas, een hapje en drankje op de piste en 50% korting op de ski service bij Sport Hauser Kaibling.

Datum:
8 tot 10 december 2017

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in