Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Lekker veel verse sneeuw in Winterberg en Willingen

Wintersportredacteur

Het laagje sneeuw thuis is leuk, maar op mooie plaatjes schieten na, kun je er niet veel meer mee. Komend weekend nog geen plannen of kun je misschien nu al weg? Bij onze oosterburen in het Sauerland is het nu volop genieten van verse sneeuw. Collega Anne deelde gisteren al wat webcams, maar vandaag zien ze er nog lekkerder uit. Nog even last minute die kant op nu het nog kan?

Lente? Winter in het Sauerland!

Op 1 maart is de klimatologische lente van start gegaan, maar daar is tot nu toe weinig van te merken. Maart roert z’n staart, dat blijkt maar weer! Ook deze week valt er weer flink wat verse sneeuw in het Sauerland. De webcams laten op dit moment dikke vlokken zien in Winterberg en Willingen. Tot en met donderdag valt er met regelmaat verse sneeuw. Daarna wordt het tijdelijk iets zachter met zelfs regen, maar dat is gelukkig van korte duur. In het weekend stroomt er opnieuw koude lucht het Sauerland binnen en wordt het sneeuwdek nog verder aangevuld.

Genieten in Winterberg en Willingen

Het is weer echt winters in Winterberg en Willingen. In Winterberg kun je nu skiën op 23,5 km aan pistes en 19 liften zijn in bedrijf. Op de pistes ligt zo’n 50 cm sneeuw. Op de pistes in Willingen ligt 40 tot 60 cm sneeuw en op dit moment zijn 12 liften en 15 pistes geopend.

››› Accommodaties in Winterberg

››› Accommodaties in Willingen

Sonnenhang, Willingen
Brembergkopf, Winterberg
Kleinbüre, Winterberg
Poppenberg, Winterberg

Bremberg, Winterberg
Willingen

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in