Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Last-minute naar de Winteropening in Sölden dit weekend

© Skiinformatie.nl

Wintersportredacteur

De Winteropening in Sölden staat nu echt voor de deur! Het testevenement wordt dit weekend gehouden, van 4 tot en met 7 november 2023. Dit is de officiële opening van het skiseizoen waarbij je allerlei verschillende wintersportmaterialen kunt testen. Onze collega’s Mike en Miranda zijn dit weekend van de partij. Wil jij er ook nog bij zijn? Vraag een paar dagen vrij en regel snel je verblijf, skipas en test-pas!

Winteropening in Sölden

De Winteropening in Sölden wordt elk jaar georganiseerd door Double Dutch Mountain Events. Op de Tiefenbachgletscher in het Oostenrijkse skigebied wordt een groot testcentrum opgebouwd waar meer dan 1000 paar ski’s en 500 snowboards klaar staan om getest te worden. Het testevent geeft je de unieke kans om de nieuwste wintersportmaterialen te testen van alle bekende wintersportmerken.

Je kunt ook nog een poging wagen voor een verblijf en kaartjes voor de DAKA Testreis naar de Winteropening in Sölden. Met deze actie heb je in één keer alles geregeld.

Last-minute naar Sölden

Heb je dit weekend nog niks op de planning? Dan hebben wij een aanrader! Je kunt nu nog last-minute boeken voor dit weekend naar Sölden. Dan kun je dit weekend nog afdalen op verse sneeuw en de nieuwste wintersportgear testen. Bekijk de volgende deals van Booking.com:

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in