Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

© Club Med

LAATSTE KANS: All Inclusive wintersport tot wel € 400,- korting p.p.

Heb je altijd al eens écht onbezorgd op wintersport willen gaan? Dan is dit je ultieme kans. Bij Club Med kun je alleen vandaag nog een All Inclusive wintersport boeken met tot wel € 400,- korting per persoon. Dit betekent dat je tijdens je wintersport geen minuut zorgen hoef te maken over de organisatie van je vakantie, en dat ook nog eens voor een fijne prijs. Boek snel voordat het te laat is!

All Inclusive wintersport met Club Med

Tijdens je wintersport bij Club Med is alles voor je geregeld. Alles? Ja, echt alles! Zo hoef je je tijdens je welverdiende vakantie bijvoorbeeld niet druk te maken om de maaltijden, het drinken, de skilessen of de kinderopvang. De resorts van Club Med zijn van alle gemakken voorzien. Daarnaast zijn er in de avond verschillende leuke activiteiten te doen. Zo kun je iedere avond genieten van live entertainment, of bijkomen in de ontspanningsruimtes met wellness.

Laatste kans

Wanneer je denkt dat het niet beter kan, dan heb je het mis. Club Med heeft van 25 november tot en met 4 december Color Days. Boek je wintersport met tot wel € 400 ,- korting per persoon. Vandaag is het je laatste kans om te profiteren van deze kortingen. Neem snel een kijkje, en boek je onbezorgde All Inclusive vakantie naar de sneeuw!

Deals op een rijtje

Om het wat gemakkelijker te maken, hebben we drie lekkere deals voor je op een rijtje gezet. Dat scheelt je weer wat zoekwerk. Waar wacht je nog op?

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in